Notícia

Oliver Verdaguer frega el podi als mundials júnior de Freestyle

Amb només 17 anys, el jove català ha aconseguit un Top 5 en Dual Moguls i un Top 10 en Moguls

OliverVerdaguer,LucasVerdaguer,freestyle
Els germans Verdaguer han debutat al mundial júnior Autor/a: Spainsnow
Els joves reestylers Lucas Verdaguer i Oliver Verdaguer, del Club Esquí Llívia i de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, han competit als mundials júnior que s’han celebrat a l’estació italiana de Chiesa in Valmalenco. I el petit dels germans, amb només 17 anys, ha aconseguit un Top 5 en Dual Moguls i un Top 10 en Moguls.


Els germans catalans Lucas i Oliver Verdaguer, membres del Club Esquí Llívia, de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i de la Real Federación Espanyola de Deportes de Invierno (RFEDI), han disputat els seus primers Campionats del Món FIS Junior de Freestyle, que s’han celebrat a Chiesa in Valmalenco, Itàlia, entre el 25 i el 28 de març. Ho han fet en les competicions de Mogul (MO) i Dual Moguls (DM).


Els esquiadors espanyols, a la pista de Moguls (Foto: Spainsnow)
 
Amb només 17 anys, Oliver Verdaguer ha fregat el podi amb una 4a posició en Dual Moguls (DM), mentre que el seu germà Lucas ha acabat 15è. I a la competició de Moguls (MO), l’Oliver va aconseguir un gran 7è lloc, mentre que en Lucas no va poder acabar.
 
En Moguls, el primer lloc va ser per a Cole Mcdonald, mentre que Enea Buzzi va ser segon i Filip Gravenfors, tercer. I en Dual Moguls, l’escaló més alt del podi va ser per a Nick Page, el segon lloc per a Emil Homlgren, i va tancar el podi Filip Gravenfors.
 
Bons resultats aquesta temporada
Aquesta temporada, els joves esportistes catalans han aconseguit estar a davant en la Copa d’Europa de totes dues proves. En Lucas, aquesta hivern ha debutat a la Copa del Món i ha aconseguit tres Top 10 en les tres últimes proves de la Copa d’Europa en què ha participat, a Stockholm (Suècia) i dues a Krispl (Àustria). Per la seva banda, el seu germà petit, Oliver, ha aconseguit el seu millor resultat: un Top 10 al circuit continental, a la prova de Dual Moguls de Stockholm.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny