Notícia

El PSC demana "generositat" per arribar a un acord per a la candidatura conjunta als JJOO d'hivern

Romero ha insistit que "hi ha marge encara per al diàleg i l'acord entre els dos governs"

silvia jardi
Alícia Romero en una imatge d'arxiu. Autor/a: ACN - Sílvia Jardí
La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero, ha demanat "generositat" al Govern i a l'executiu aragonès per arribar a un acord per una candidatura conjunta per als Jocs Olímpics d'hivern del 2030. "Tots hem de tenir la generositat suficient per arribar a aquest acord", ha expressat.

Sobre els JJOO d'hivern, Romero ha insistit que "hi ha marge encara per al diàleg i l'acord entre els dos governs". Ha recordat que el Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha fet una proposta tècnica i que "si hi ha divergències, segur que parlant es poden resoldre". "Ens agradaria que la candidatura que ha plantejat el COE tiri endavant", ha conclòs.

El president d'Aragó, Javier Lambán, va comunicar dijous per carta al president COE Alejandro Blanco, que aquest divendres no assistiria a la firma de l'acord per a la proposta tècnica de candidatura conjunta amb Catalunya per uns Jocs Olímpics d'Hivern al 2030. Lambán reitera que no està d'acord amb el repartiment de les ubicacions on es durien a terme les proves i insisteix que les d'esquí alpí, snowboard i esquí acrobàtic s'haurien de fer a les estacions d'esquí públiques d'Aragó. En aquest sentit, Lambán avança a Blanco que el govern d'Aragó plantejarà una alternativa sota la premissa de la "igualtat" de condicions entre Aragó i Catalunya i que li farà arribar la setmana que ve per tal de "reconduir el procés".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny