Notícia

Quin temps farà per Setmana Santa al Pirineu?

Temps insegur en els primers dies de Setmana Santa

La predicció meteorològica per aquesta Setmana Santa via Troposferica
La predicció meteorològica per aquesta Setmana Santa via Troposferica Autor/a: Troposferica
Deixem enrere la fredorada i neu dels últims dies. Avancem cap a un temps més primaveral, adequat a les dates i menys fred, amb dinamisme i canvis constants. Encarem la recta final de la temporada d'esquí, per tant, amb un ull posat al cel. Així i tot, sembla que tenim bastant clar el tipus de temps que ens podríem trobar els pròxims dies a les nostres muntanyes. Som-hi!

Temps insegur en els primers dies de Setmana Santa

Cap de setmana i dilluns, dies 9 a l'11 d'abril, amb temps poc complicat en conjunt. Creuaran núvols amb cel variable però amb baix risc de precipitació en general. Demà dissabte, però, entrarà vent del nord-oest, una mica intens a cotes elevades i que podrà fer la guitza. Molt més tranquil el diumenge amb temperatura en clar augment. Cap de setmana, per tant, favorable per a planificar sortides a la muntanya! Sense precipitacions encara el dilluns, però amb vent del sud que s'anirà reforçant sobretot a la tarda, preludi d'un nou canvi de temps.

La inestabilitat augmentarà el dimarts dia 12 amb probabilitat elevada de ruixats, algun d'ells moderat i amb tempesta i pràcticament a qualsevol punt del Pirineu i Prepirineu, precaució. Descens dels termòmetres amb ambient més fred en conjunt. Equipeu-vos convenientment i eviteu riscos! La inestabilitat es mantindria els següents dies tot i que de manera més irregular, amb ruixats i tronades de caràcter inconnex.

I el dilluns de Pasqua, arriba l'anticicló

A partir el dijous dia 14, però sobretot de cara al cap de setmana i dilluns, dies 16 al 18 d'abril, s'espera que la inestabilitat vagi de baixa amb moltes més estones amb sol i amb un ascens clar del mercuri. Ambient molt més suau el darrer tram de Setmana Santa i temps tranquil, òptim per agafar els esquís i fer les últimes baixades abans d'encarrilar l'arribada de l'estiu!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny