Notícia

Pal Arinsal encara el tram final amb el 100% dels remuntadors oberts

Darrer cap de setmana de la temporada de neu amb múltiples activitats disponibles

Pal,Coll de la Botella
Esquiant pel sector Coll de la Botella de Pal el passat mes de desembre Autor/a: Diaridelaneu
L’estació de la Massana encara el seu últim cap de setmana de temporada per setmana santa i ho farà posant la majoria dels seus serveis, tant pel que fa a pistes, remuntadors, activitats i restauració.


Pal-Seturia

Pal Arinsal ja es prepara per tancar la temporada d’hivern. Aquest serà l’últim cap de setmana amb previsió de tancament el 18 d’abril. Des d’avui i durant tot el cap de setmana, els clients podran gaudir de 85% de pistes obertes, 17 de 20 al sector d’Arinsal, on també s’espera l’obertura de la pista de la Capa i 23 de 27 al sector de Pal. Pel que fa  als remuntadors, l’obertura serà total, del 100% però amb una excepcionalitat amb el remuntador Josep Serra d’Arinsal, que modificarà el seu horari fins al dia de tancament de la temporada. Aquest estarà disponible de 8h30 a 11h i de 15h a 17h ja que la pista de Marrades quedarà tancada. L’estació manté els gruixos de neu de 90 centímetres a cota baixa fins als 130 centímetres de neu a cota alta.

18 d'abril, data de tancament

Pal Arinsal acomiada la temporada d’hivern amb una acció que ja és un clàssic. El dilluns 18 d’abril, l’estació d’esquí agrairà a tots els clients l’acompanyament al llarg de la temporada oferint-los, com sempre, el forfet de dia de franc perquè puguin gaudir d’una gran jornada de comiat.  Per poder gaudir-lo els clients només hauran de passar a recollir el passi a qualsevol taquilla dels sectors de Pal o Arinsal.

Activitats i gastronomia

En tractar-se de l’últim cap de setmana i coincidint amb setmana santa,  Vallnord – Pal Arinsal té preparat un cap de setmana ple d’activitats per a tots. A més de les 11 activitats disponibles per a tots els clients, de les quals es destaca la pista de trineus, el simulador virtual d’esquí, el parc de cordes o la tirolina big zip, també durà a terme certes activitats per als més petits.
 
El dia 17 a Pal i el 18 a Arinsal, en horari de 10h a 15h, un conill estarà esquiant per l’estació amb la intenció d’oferir als més petits xocolates i ous. La idea és animar a tothom, esquiar amb els més petits, amics i família.  
 
Pel que fa la a restauració, l’estació tindrà oberts 13 restaurants als dos sectors, oferint una gran varietat d’opcions gastronòmiques. A més, s’esperen bones condicions meteorològiques i un cap de setmana amb bones condicions pel que les terrasses seran una bona opció per aquests últims dies de temporada.
 
 
Més informació sobre Vallnord – Pal Arinsal
https://vallnordpalarinsal.com
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny