Notícia

15 estacions i 5 equips Helly Hansen

Aquest any el Diaridelaneu hem lluït els equips Helly Hansen en 15 estacions d'esquí alpí

Baqueira,Baciver,Helly Hansen
Aquest any el Diaridelaneu ha lluït els equips Helly Hansen en 15 estacions d'esquí alpí Autor/a: Diaridelaneu
S'acaba la temporada i arriba el moment de fer recompte. En aquesta temporada 2021-22 al Diaridelaneu hem aconseguit portar els nostres equips Helly Hansen en un total de 15 estacions d'esquí.


S'acaba la temporada i arriba el moment de fer recompte. I fer recompte també vol dir mirar enrere. I és en aquest moment quan hem pogut comprovar que, en aquesta temporada 2021-22 marcada pels bons resultats, hem aconseguit portar els cinc equips del nostre proveidor de roba Helly Hansen en un total de 15 estacions d'esquí.

En total han estat cinc equips amb els quals s'ha equipat als cinc ambaixadors i col·laboradors del Diaridelaneu. Són 5 conjunts de diferent combinació de pantaló i jaqueta i que ens han protegit del fred, el vent, la neu i, perquè no dir-ho, de la pluja i fins i tot de la neu sahariana. I no cal dir que el resultat sempre ha estat satisfactori en l'àmbit tècnic i per descomptat en l'aspecte estètic, com es pot comprovar en algunes de les fotografies.

Un llibre de 68 pàgines en recull algunes de les imatges que hem capturat en aquestes 15 visites. Les estacions visitades són: Baqueira Beret, Cambre d’Aze, Espot Esquí, Font Romeu Pirineus 2000, Formigueres, Grandvalira, La Molina, Les Angles, LuzArdiden, Masella, Pal Arinsal, PortéPuymorens, Puigmal 2900, Vall de NúriaiVallter 2000.

Així és la roba de Helly Hansen posada a la muntanya per Diaridelaneu.cat.

Book-hh-temporada-2021-22
Book-hh-Estiu Tardor 2021
Book-hh-temporada-2020-21
Book-hh-temporada-2019-20
Book-hh-temporada-2018-19

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny