Notícia

Guia breu per al comportament dels practicants d'escalada

Ha estat editada per la FEEC i recorda que a més a més de les actituts cíviques cal planificar bé les rutes

Guia breu per al comportament dels practicants d'escalada
Guia breu per al comportament dels practicants d'escalada Autor/a: FEEC
La FEEC edita una breu guia de comportament i conducta per a practicants de l’escalada. La FEEC recorda també que a més a més de les actituts cíviques cal planificar bé les rutes que es volen fer a la muntanya.


La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha editat una nova guia de conducta a la muntanya en aquest cas dedicada a tots els practicants de l’escalada. Davant l’augment d’incivisme en els espais naturals que han detectat en els darrers mesos,  la FEEC proposa diferents punts a tenir en compte per aquells que practiquen activitats de muntanya i edita aquesta tercera breu guia de comportament i conducta a la muntanya.

Segons la FEEC, l’augment important d’escaladors i escaladores en zones determinades del país ha fet que en alguns punts de Catalunya s’hagin establert des de fa temps algunes regulacions, siguin per la convivència amb algunes espècies o per evitar problemes de massificació.

Aquesta nova breu guia de conducta pretén recordar alguns punts bàsics de la bona conducte quan es realitzen activitats a la muntanya.

Comentaris

  • A mi m'agrada veure al peu de paret el nom de la via, o aquelles petites pedres enganxades amb el nom, una feineta també discreta. Afirmar que això és una agressió al medi natural ho trobo fora de lloc. Agraeixo als qui ho fan la seva feina i no subscric que sigui de "mal escalador" fer-ho.

5-10-20-tots
1
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny