Notícia

Compte enrere per a la candidatura: 20 de maig

El president del COE diu que per ell seria "impensable" que el nom de la candidatura dels jocs d'hivern omitís Barcelona

Alejandro Blanco
Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol (COE) Autor/a: ACN
El president del COE diu que per ell seria "impensable" que el nom de la candidatura dels jocs d'hivern omitís Barcelona. Blanco assegura que abans del dia 20 de maig s'ha de determinar la conformació de la proposta.


El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha afirmat aquest dimecres que per ell seria "impensable" que no estigués Barcelona al nom de la candidatura catalanoaragonesa als Jocs Olímpics d'hivern. "Si alguna cosa tenim és la força de Catalunya i de Barcelona, però no vol dir que el nom sigui només Barcelona", ha matisat en declaracions a la premsa durant la reunió anual del Cercle d'Economia. Així mateix, Blanco ha avisat que s'està ja "al límit del termini" i ha marcat el divendres 20 de maig com a data límit per tenir "les coses definitivament determinades".

"Estem ja al límit del termini, cal recordar que es decidiran els jocs entre abril i maig de l'any que ve. Quan tens l'acord sobre com serà la candidatura tens un treball de paper, cal revisar-ho tot, ultimar tots els detalls, i això necessita molt de temps", ha explicat Blanco.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny