Notícia

Vídeo. Compactat d'imatges de la temporada 2021-22 a La Molina

Selecció de clips realitzats per als comunicats de neu


Vídeo compactat de la temporada 2021-2022 a l'estació de La Molina. Imatges enregistrades en diferents dies de la temporada. El vídeo és un compactat obtingut de les imatges que s'han enregistrat per als comunicats de neu setmanals, els quals s'han publicat a les xarxes socials de l'estació.

En general, una temporada amb gruixos de neu més aviat discrets, tal com es pot visualitzar en el vídeo compactat, però per contra ha estat una bona neu per a lliscar en el seu global, i així ha estat des dels seus inicis a finals de novembre, quan va obrir l'estació, i fins al mes d'abril, quan va tancar. Aquestes condicions òptimes de la neu ho han estat gràcies a la baixa humitat que en aquesta campanya s'han donat a la zona de la Cerdanya, especialment al gener i febrer.

La temporada, en la qüestió meteorològica, ha estat marcada per les nevades de novembre i desembre, pel llarg anticicló dels mesos de gener i febrer i per la tornada de les nevades i el fred dels mesos de març i abril. Els episodis de pols sahariana s'han tornat a repetir en aquest passat hivern, però a la Cerdanya han estat menys intensos que al Pirineu central.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny