Notícia

Obertura del Refugi del Comapedrosa aquest cap de setmana

Romandrà obert cada dia fins al 12 d’octubre

Andorra,Refugi,comapedrosa
Refugi de Comapedrosa Autor/a: Pal Arinsal
Pal Arinsal inaugura aquest dissabte 4 de juny el Refugi del Comapedrosa. Comença la temporada d’estiu a Vallnord-Pal-Arinsal amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa.


Banner-resultats-728x90

L’estació de la Massana inaugura la temporada d’estiu 2022 amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa aquest dissabte 4 de juny, i seguirà obert durant tots els dies dels mesos estivals fins al 12 d’octubre del 2022. El refugi, està ubicat a 2.265 metres i al costat de l’Estany de les Truites, ofereix una capacitat d’acollida natural de fins a 48 persones amb una distribució de 4 habitacions. Aquest estarà cuidat per un equip de guardes format i coneixedor de la normativa i tot el patrimoni del Parc Nacional de les Valls del Comapedrosa. Cal destacar que el Refugi és un punt de seguretat davant les inclemències meteorològiques o de dificultat per als usuaris. Però a la vegada també és un punt de referència d’avituallament i de descans per als excursionistes, muntanyencs i un gran punt d’informació.
 
Pel que fa als accessos, a partir de l’1 de juliol, Vallnord-Pal-Arinsal ofereix una alternativa molt més accessible a través del  telefèric. Amb aquest, els clients podran arribar al sector d’Arinsal i pujar fins a la Portella de Sanfons i baixar fins al Refugi del Comapedrosa. És tracta d’una forma per accedir més àgil, ràpida i no tan exigent com la pujada des del poble d’Arinsal. 
 
A través del web de vallnordpalarinsal.com i del refugicomapedrosa.ad, els usuaris podràs realitzar les seves reserves per pernoctar o gaudir d’un àpat.
 
Food Truck a la Caubella


Per tal de poder oferir un servei a la Caubella de Pal, on molts clients visiten les instal·lacions de l’estació (Pump Track, sortides de senderisme, etc...), Vallnord-Pal-Arinsal va col·locar la seva Food Truck a la plaça de la Caubella per tal de poder donar un servei de begudes i menjar (empanades, mini entrepans, brioixeria i altres) a tots els clients que ho desitgin. Aquesta estarà oberta de dissabte 4 de juny a dilluns 6 de juny en horari de 11 h a 19 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny