Notícia

Lambán diu que aspira a uns JJOO d'Hivern amb Catalunya

El president d'Aragó diu que participarà a qualsevol reunió on se'ls cridi

javier Lamban,ACN
El president d'Aragó, Javier Lambán, diu que "no tira la tovallola" Autor/a: ACN
Lambán diu que no "tira la tovallola" i que aspira a uns JJOO d'Hivern al 2030 amb Catalunya. El president d'Aragó assegura que acudiran a qualsevol reunió on se'ls cridi des del COE i el govern espanyol.


Banner-resultats-728x90

El president d'Aragó, Javier Lambán, diu que "no tira la tovallola" en relació a la possibilitat de presentar una candidatura conjunta amb Catalunya per a fer uns Jocs Olímpics d'Hivern al 2030. En aquest sentit, ha remarcat que aspira a tenir uns Jocs a la totalitat del Pirineu aragonès i que a més compleixin amb els "compromisos" amb Aragó que se li van plantejar quan se'ls va oferir la possibilitat de fer una candidatura conjunta, és a dir que hi hagués "equilibri" en el repartiment de proves. Lambán ha afegit que assistiran a qualsevol reunió que pugui convocar el Comitè Olímpic Espanyol o el govern de l'Estat en relació al projecte olímpic i ha defugit entrar en cap nova disputa després de demanar dijous la dimissió d'Alejandro Blanco.

Lambán ha fet aquestes declaracions des de la ciutat de Jaca, que ha definit com la "capital aragonesa de l'olimpisme" i l'única que ha demostrat tenir una "vocació admirable" per organitzar uns JJOO d'Hivern en reiterades ocasions.

Una vegada més, el president d'Aragó ha defensat haver demostrat "voluntat de diàleg" per desencallar la candidatura conjunta amb Catalunya i ha recordat que han posat damunt la taula una nova proposta "molt intel·ligent i generosa" que reparteix les proves olímpiques per lots, segons la seva qualitat, i amb possibilitat de separar-les per gènere, amb l'opció que Catalunya esculli primer la quina es vol quedar.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny