Notícia

Saps on és?

Velles postals d'esquí del Pirineu i altres racons del món

postal,masella,ediciones FISA,escudo de oro
Postal antiga Autor/a: Escudo de Oro
Tenim un becari que és un desastre. Amb les mans treballa com un destraler, quan parla és un barroer i quan ha de programar feines és un despistat. Ahir va trobar aquesta postal a l'arxiu, la va escanejar pel davant però no pel dors. Aleshores, vosaltres ens sabeu dir a quina estació corresponia aquesta postal?


Velles postals és una secció que vol recuperar imatges dels esports de neu al Pirineu, però també en altres serralades i racons del món.

En el cas d'avui la postal que publiquem va ser editada per Escudo de Oro, editorial de Barcelona. Correspon a una estació catalana i la imatge és de finals dels 60 o inicis dels 70. Us serveix aquesta pista?

Encara no ho teniu clar? Doncs som-hi: es tracta de Masella i tel vell elecadira biblaça entre el Pla de Masella i La Pleta.

Cronologia de Masella

Durant la tardor del 1967 es van instal·lar al Pla de Masella els dos primers remuntadors, un teleesquí de debutants i un telecadira biplaça, el de la imatge, que s’enfilava fins a La Pleta. Els ginys es van posar en marxa el dia 3 de gener del 1968.

Podeu consultar la cronologia de Masella en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny