Notícia

La Maxiavalanche dona el tret de sortida a l'estiu de Vallnord–Pal Arinsal

L'estació andorrana ha posat en marxa una desena d'activitats, així com tots els serveis

Vallnord-Pal Arinsal, estiu, maxiavalanche
La Maxiavalanche ha sigut l'esdeveniment del cap de setmana Autor/a: Vallnord-Pal Arinsal
Com ja és habitual, l’esdeveniment internacional Maxiavalanche, ha estat l’encarregat d’inaugurar la temporada d’estiu a Vallnord – Pal Arinsal. En total, més de 500 participants van córrer a la cursa més atrevida de l’any. 


La cursa té un desnivell aproximat de 1.000 metres

Vallnord – Pal Arinsal ha tancat el primer cap de setmana d'estiu amb molt bones sensacions. La inauguració de la temporada ha inclòs l'obertura del Bike Park a màxims, amb 22 circuits, així com l’obertura de 10 activitats com el Peke Park, el Summer Tubbing, el simulador virtual, Big i Kid’s zip, Big AirBag o el Tir amb Arc, entre d'altres. A més, tots els restaurants han estat disponibles: el Coll de la Botella, Xiringuito, Expresso i Food Truck s’han mantingut oberts tots els dies. 

Però l’esdeveniment protagonista del cap de setmana ha estat la Maxiavalanche, que va començar divendres i es va allargar fins diumenge. La cursa, amb sortida al Pic del Cubil de Vallnord-Pal Arinsal i final a la zona industrial de La Massana, té un desnivell aproximat de 1.000 metres i ha aplegat més de 500 participants, 70 dels quals han estat infants. Sens dubte, ha estat una edició amb un gran nombre de participants i un gran ambient, no només al Bike Park, sinó també a la parròquia de La Massana.

La sortida es fa des del pic del Cubil

Dissabte es van desenvolupar les finals infantils i el diumenge, les finals d’adults, deixant unes imatges impactants sobretot a la sortida, i on els més ràpids van lluitar per arribar amb el menor temps possible. L’estació ha estrenat amb aquesta cursa el nou circuit de la Maxiavalanche inferior. Els guanyadors de la Europ Cup, la categoria amb els corredors més professionals, han estat Damien Onton, Glenn Macarthur i Albin Cambosm, tots tres francesos. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny