Notícia

Pijuan i Moreno, reis de la Copa Catalana Internacional Biking Point de la Vall de Lord

Núria Bosch manté el lideratge de la copa femenina i Roger Ferrer es converteix en el nou líder masculí

BTT, biking point, vall de lord
El proper cap de setmana els ciclistes es tornaran a trobar, a Andorra Autor/a: Francesc Lladó
La Vall de Lord sempre és una seu especial a la Copa Catalana Internacional de BTT. Un entorn fabulós i ideal per a la pràctica de Mountain Bike, però que esperava un circuit de 6 km que demanaria la màxima concentració i esforç, en una jornada on la calor va ser protagonista.

En categoria femenina, Noemí Moreno (73 Factory Team) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1h19:47. Va superar Àgata Safont (Radikalbikes Racing Team) i Ivette Espinar (Radikalbikes Racing Team), amb uns temps de 1h27:25 i 1h30:13 respectivament.

En categoria masculina, la cursa va tenir més suspens, i és que Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) s'escapava a la primera volta, però Xavier Pijuan (RR Bikes) recuperaria el lideratge de la cursa, aconseguint la primera posició amb un temps de 1h20:31, seguit de Pijuan (1h20:53). Completava el podi Roger Ferrer (Massi-Beaumes de Venise) amb un crono de 1h21:44.

La cursa va estar marcada per la calor (Foto: Francesc Lladó)

En categoria femenina, Núria Bosch (BH Temple Cafès UCC) manté el lideratge de la Copa Catalana Internacional Biking Point i Roger Ferrer es converteix en el nou líder en categoria masculina.
 
Vallnord Pal Arinsal (Andorra), propera cita
El campionat no para i el 18 de juny se celebrarà la setena prova del campionat en un circuit exigent de 4Km a Vallnord Pal Arinsal (Andorra). La prova serà UCI C1 i puntuable per a la Continental Super Cup Massi.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny