Notícia

Malene Degn i David Valero, vencedors de la Continental Super Cup Massi 2022

Vallnord-Pal Arinsal també va acollir ahir la Pujada d’Arinsal, la quarta prova del Campionat de França de Muntanya de 2a divisió i puntuable per la lliga automobilística “Occitanie Méditerranée”

Vallnord,BTT
Hi van participar més de 400 ciclistes de 27 nacionalitats Autor/a: Vallnord
Ciclistes de primer nivell internacional, nous trams en el circuit i punts UCI en joc van ser els grans atractius de la primera parada de la Copa Catalana Internacional DHI que es va celebrar ahir a Vallnord-Pal Arinsal. Un escenari que, sens dubte, prometia un gran espectacle gràcies a les novetats en el circuit: la integració del Pump Track i la col·locació de nous ponts que uneixen les illetes del sector de Pal. 

En la categoria elit, David Valero i Melane Degn van ser els grans guanyadors del dia. Van aconseguir desmarcar-se amb diferència. Valero va completar el circuit de 6 voltes amb un temps final de 1h15:17 seguit per Samuel Gaze (1h16:08) i finalment, Jofre Culell que va acabar la prova amb un temps final de 1h19:34. Pel que fa categoria sub-23, el guanyador va ser Thubault Soula, amb un temps de 1h20:40. 

Els guanyadors de l'elit masculí

En categoria femenina, Malena Degn també va aconseguir desmarcar-se de la l’espanyola Rocio del Alba Garcia. La danesa va aconseguir un temps final de 1h19:23 i l’espanyola, de 1h19:26. Va tancar el podi Naama Noyman amb un temps 1h24:13. La guanyadora de la categoria sub-23 va ser la campiona portuguesa Raquel Queirós, amb un temps de 1h24:44. 

El podi de l'elit femení

D'altra banda, ahir també es va disputar el Campionat d’Andorra de Cross Country i els guanyadors van ser Adrià Regada en categoria júnior, i Kilian Floguera en categoria sub-23.

Kilian Folguera, al calaix més alt del podi

Pujada d'Arinsal
Paral·lelament, el sector d’Arinsal va acollir la Pujada d’Arinsal, la quarta prova del Campionat de França de Muntanya de 2a divisió i puntuable per la lliga automobilística “Occitanie Méditerranée”. Andorra lidera els podis en categories. En categoria CFM A, Raül Ferré queda en primer lloc en els entrenaments, sent aquesta una de les seves victòries més importants. En categoria CFM B, ho fa Gerard de la Casa i finalment en categoria AND B, es posiciona primer Alex Bercianos. 

Avui l'estació es tornarà a omplir de ciclistes

Avui, Copa Catalana DHI Internacional
Avui Vallnord-Pal Arinsal acollirà una de les proves més esperades en el nou circuit de la Copa del Món de Descens. Aquest circuit, ja definitiu, té com a punt de sortida el Pic del Cubil i arribada a Fontanals, prop del telecadira de Cubil. Durant el dia d'ahir, els corredors van poder entrenar, reconèixer millor el circuit i preparar-se per les sortides d'avui.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny