Notícia

La Molina estrena el mirador panoràmic de la Tossa d'Alp i la millora del circuit de fauna

Una altra de les novetats d'aquest estiu és la venda anticipada dels bitllets d'accés a la piscina a la botiga en línia

Molina,estiu
L'estació obrirà cada dia fins l'11 de setembre Autor/a: Oriol Molas
La Molina comença la temporada d'estiu amb una àmplia proposta per practicar esport i gaudir d'activitats en plena natura. Entre les principals novetats, destaca la instal·lació d’un mirador panoràmic al cim de la Tosa d’Alp i la millora del circuit de la natura. L’estació de muntanya, pionera en matèria de transformació digital, manté la venda anticipada de forfets de Bikepark i bitllets de telecabina i telecadira, i estrena la venda anticipada a la botiga en línia dels bitllets d’accés a la piscina.


Per primer cop els bitllets d'accés a la piscina es podran comprar anticipadament per Internet

La Molina començarà la temporada d’estiu aquest divendres, 24 de juny, amb una àmplia proposta per practicar esport i gaudir d’activitats a l’alta muntanya. L’estació de la Cerdanya obrirà diàriament des del dia de Sant Joan fins a l’11 de setembre. A partir de llavors, obrirà els caps de setmana fins al 2 d’octubre.

Una de les activitats principals de l’oferta turística a l’aire lliure de La Molina és el Telecabina Cadí-Moixeró, que ofereix un passeig singular fins al Niu de l’Àliga, situat a 2.537 metres. Un cop allà, les persones visitants poden gaudir de les vistes panoràmiques i realitzar els circuits de senderisme i interpretació inaugurats l’any passat: el circuit de la natura i el circuit de les mines, senyalitzats pel Parc Natural del Cadí-Moixeró. A més, juntament amb el parc, aquest estiu s’inaugurarà un mirador panoràmic al cim sud de la Tosa d’Alp, des del qual es podran observar les comarques del Berguedà i la Cerdanya, i també s’ampliarà el circuit de la fauna amb nous plafons informatius i estructures de reproducció d’animals a mida natural.

Un any més, s'han senyalitzat diverses rutes per a tots els nivells (Foto: Oriol Molas)

Les persones que vulguin practicar descens, enduro, BTT i MTB ho podran fer al Bikepark de La Molina, el més gran de Catalunya. Els bikers hi trobaran circuits de descens per a tots els nivells, un circuit de Cross Country i Wood Park. També podran pujar fins al Niu de l’Àliga per gaudir de les vistes deixant la bicicleta a l’estació intermèdia del telecabina. Fins al 30 de juny, el forfet de temporada de Bikepark es pot adquirir a un preu en promoció de 149 € per a adults i 123 € per a infants a la botiga online de l’estació. La Molina és també punt de pas i d’arribada de múltiples rutes per als que prefereixin practicar el cicloturisme de carretera.

Les persones visitants trobaran en funcionament el Telecadira Cap de Comella així com les activitats del Parc d’Aventura als Arbres i de la zona del telecabina, la piscina climatitzada i els serveis de restauració de l’Alabau, el Niu de l’Àliga i El Bosc.

Diversos remuntadors funcionaran durant tot l'estiu (Foto: Oriol Molas)

La Molina, a més, destaca per ser un dels equipaments més avançats en recursos per a visitants i esportistes amb mobilitat reduïda. Al Centre d’Esports Adaptat (CEA) disposaran d’activitats adaptades i accessibles com la pràctica de descens en BTT, les rutes amb bicicletes o el Parc d’Aventura als Arbres.

Pionera en transformació digital, l'estació cerdana estrena aquesta temporada la venda en línia anticipada dels bitllets per accedir a la piscina de l’estació així com les màquines de validació d’aquests bitllets; i manté el sistema de venda anticipada de forfets de Bikepark i bitllets de telecabina i telecadira.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny