Notícia

Blanco és partidari que la consulta dels Jocs d'hivern es faci igualment

Blanco ha acusat Javier Lambán de "mentir i trencar" l'acord tècnic inicial

Alejandro Blanco, COE
El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, en una imatge d'arxiu Autor/a: ACN
Blanco és partidari que la consulta dels Jocs d'hivern es faci igualment: "És important escoltar l'opinió del territori". El president del COE defensa que el projecte olímpic al Pirineu "no pot morir".


El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha admès que el COE no és partidari de consultes però ha defensat que "després del que ha passat" és "important escoltar l'opinió del territori". En entrevistes a 'Rac 1 i El Matí de Catalunya Ràdio' s'ha mostrat partidari de mantenir la consulta que el Govern ha aparcat després que s'hagi descartat definitivament la candidatura conjunta per al 2030. Blanco ha defensat que els Pirineus "han de tenir obligatòriament" Jocs d'hivern més endavant. "No hem anul·lat la idea. Aquest projecte no pot morir", ha defensat per després afegir que li agradaria tenir una candidatura per al 2034 als Pirineus.

Blanco ha acusat el president de l'Aragó, Javier Lambán, de "mentir i trencar" l'acord tècnic sobre el repartiment de les proves olímpiques. I ha defensat que si algú ha cedit en el procés de negociació és Catalunya.

En aquest sentit, ha lamentat que Lambán hagi portat la qüestió al terreny de la política i "en benefici de vots". D'aquesta manera, ha assenyalat, "s'ha desvirtuat el concepte de candidatura olímpica". I ha instat que "cadascú assumeixi les seves responsabilitats".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny