Notícia

Diaridelaneu contribueix amb els seus continguts a un dels mitjans amb més trànsit a Catalunya

El canal publicitari digital de l’ACPC es nodreix en part de continguts de Diaridelaneu.cat

Diaridelaneu contribueix amb els seus continguts a un dels mitjans amb més trànsit a Catalunya
Diaridelaneu contribueix amb els seus continguts a un dels mitjans amb més trànsit a Catalunya Autor/a: ACPC
Segons dades de Comscore del darrer mes de maig, el canal publicitari digital de l’ACPC ha estat un dels mitjans amb més trànsit a Catalunya.


El Canal Digital Premsa Comarcal que l'ACPC té a través del portal Catalunya News és un dels mitjans amb més trànsit a Catalunya, segons les dades auditades per Comscore. El Canal, que té la particularitat d'agrupar les 158 publicacions de premsa comarcal i local que tenim repartides arreu del territori català, ha vist premiada la forma de geolocalitzar específicament les campanyes publicitaries que proposem, de manera que els bàners se serveixen a la vegada als 45 mitjans del Canal Digital, però només en la zona geogràfica triada, ja sigui només en una província, en un municipi, en una comarca, o l'àmbit que es desitgi.

catalunyanews.cat, una web que recopila en temps real la informació dels sites que integren el canal digital de l'ACPC i permet integrar notícies i branded contents d'interès general. Diaridelaneu contribueix amb els seus continguts a part d'aquest èxit.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny