Notícia

Troben esquarterat un cap de manteniment de Grandvalira Saetde

Un excursionista en va trobar les restes en unes bosses d'escombraries a prop del paratge Orgues d'Ille

pas de la casa,aeria,drone
Troben esquarterat un cap de manteniment de Grandvalira Saetde Autor/a: Grandvalira
Un antic treballador del servei de manteniment de Grandvalira SAETDE és l'home de 57 anys trobat desmembrat al paratge Orgues d'Ille, a la població d'Ille-sur-Têt (Catalunya del Nord), a principi de juny.


François Vigouroux, l'electricista de 57 anys que treballava a Grandvalira-Saetde com a cap de manteniment segons informa la radio televisió pública andorrana, va ser trobat esquarterat a la carretera propera al paratge d'Orgues d'Ille, a la Catalunya del Nord.

Va desaparéixer el 26 de maig quan havia sortit a fer un recorregut en bicicleta des de l'lle-sur-Têt, població on residia. El diari L'Indépendant de Perpinyà explica que els familiars en van denunciar la seva desaparició el mateix dia 26 de maig.

Les seves restes humanes les va trobar el passat 1 de juny un excursionista dins d'unes bosses d'escombraries a prop de les carreteres D2 i D21, a tocar del paratge Orgues d'Ille, a tocar de la població Ille-sur-Têt. Aquesta setmana s'ha fet públic que les restes descobertes són les de François Vigoroux, extreballador del domini esquiable que va marxar d'Andorra a principi del 2022 per tornar a la Catalunya del Nord.

Les investigacions del macabre succés són a càrrec la brigada d'investigació de la gendarmeria dels Pirineus Orientals i de la secció de recerca de Montpeller.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny