Notícia

El PSC evita assenyalar Lambán com a culpable

El president del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que la pèrdua de la candidatura conjunta es deu a una "manca de diàleg" entre les parts

El president del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que la pèrdua de la candidatura conjunta es deu a una "manca de diàleg"
El president del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que la pèrdua de la candidatura conjunta es deu a una "manca de diàleg" Autor/a: ACN
El president del PSC, Salvador Illa, fa una "valoració positiva" de la reunió d'aquest dimecres entre la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños. "Els socialistes catalans valorem positivament el diàleg, seguirem treballant per enfortir i reforçar aquest diàleg entre governs", ha afegit. D'altra banda, ha assegurat que la pèrdua de la candidatura conjunta per als Jocs d'hivern es deu a una "manca de diàleg" i una "dinàmica de confrontació que ha durat massa anys" amb l'Aragó. "Els socialistes estem a favor que hi hagi Jocs d'hivern al Pirineu quan sigui possible", ha conclòs Illa en una atenció als mitjans des de Les Garrigues.

Per què no hi ha candidatura als JJOO?

Illa ha valorat positivament la feina del Comitè Olímpic Espanyol (COE) i del seu president, Alejandro Blanco. "No entrarem en aquesta dinàmica de retrets mutus ni d'assenyalar responsables, seguirem treballant per generar una dinàmica positiva que permeti que els Pirineus tinguin uns Jocs Olímpics que permetin revitalitzar i posar en el mapa els Pirineus catalans i aragonesos", ha afegit. A més, Illa ha assegurat el compromís del PSC de treballar perquè "les inversions en aquest territori es puguin dur a terme".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny