Notícia

Jordi Puigneró al PSC: 'tenen dos ministres i no són capaços d'aconseguir ni JJOO ni infraestructures'

El govern espanyol ha executat a l'Aragó el 109% de les inversions en infrastructures; a Catalunya el 36%

tren-linia-rodalies_3-puicerda-IST
Tren de Rodalies línia 3 arribant a Puigcerdà Autor/a: IST
Puigneró reclama al PSC que es quadri davant de Sánchez: "El 34% d'execució d'inversions no es pot tornar a repetir". El vicepresident retreu a la ministra Sánchez que no compleixi els projectes de Catalunya i tot i ser catalana. Recorda que el govern espanyol ha executat a l'Aragó el 109% de les inversions en infrastructures; a Catalunya el 36%


El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha reclamat al PSC que es quadri davant del president espanyol, Pedro Sánchez, per aconseguir que l'Estat executi les inversions en infraestructures que té pressupostades. "El 34% d'execució de les inversions no es pot tornar a reptetir", ha alertat al ple del Parlament. Puigneró ha respost una interpel·lació del PSC-Units sobre infraestructures retraient als socialistes catalans que tinguin dos ministres al govern espanyol –el de Cultura i Esports, Miquel Iceta, i la de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez– però que "no són capaços d'aconseguir res: ni Jocs Olímpics ni una execució de les infraestructures".

"El senyor Lambán els ha passat per sobre", ha lamentat, en referència al president aragonès, Javier Lambán, ja que "a l'Aragó s'han executat el 109% de les inversions en infrastructures; per part de l'Estat a Catalunya, el 36%"."Ja m'agradaria que tinguessin el coratge del senyor Lambán per enfrontar-se al senyor Sánchez", ha afirmat el també conseller de Territori i Polítiques Digitals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny