Notícia

Professionals del rescat de tot el món ajuden HH a dissenyar la jaqueta Odin 1 World Infinity

Incorpora un reflector Recco® per ser 'buscable' i un xiulet d'emergència a la butxaca del pit

Helly Hansen compta amb professionals de cerca i rescat de tot el món per dissenyar la nova Odin 1 World Infinity Jacket
Helly Hansen compta amb professionals de cerca i rescat de tot el món per dissenyar la nova Odin 1 World Infinity Jacket Autor/a: Helly Hansen
La jaqueta responsable per a activitats a l'aire lliure els 365 dies de l'any compta amb una membrana lleugera i duradora, així com amb tecnologia impermeable i transpirable amb el nivell més alt de protecció.


Més impermeabilitat, transpirabilitat, innovació i responsabilitat. Aquests són els compromisos que perseguia Helly Hansen en dissenyar la nova Odin 1 WorldInfinityJacket, una de les peces estrella de l'estiu per a les activitats d'Outdoor.

La innovadora jaqueta segueix elevant els dissenys amb la tecnologia responsable i professional LIFAInfinity™ i el resultat és un teixit impermeable i transpirable, parcialment reciclat i hidròfob que renuncia a l'ús de productes químics nocius.

En la catorzena temporada, la col·lecció Odinde Helly Hansen ha estat desenvolupada amb les aportacions de l'equip de recerca i rescat de Squamish, a la Colúmbia Britànica (Canadà). L'equip desitjava una jaqueta extra transpirable, amb un alt nivell de protecció contra el vent i la pluja. D'aquí va sorgir la jaqueta Odin 1 WorldInfinity, de gran durabilitat i que compta amb la membrana microporosa LIFAInfinity™ (100% poliamida), totalment impermeable i transpirable, que s'aconsegueix sense l'ús de productes químics.

A més de la revolucionària membrana, la peça està construïda amb un robust contingut de teixit reciclat i un tractament repel·lent a l'aigua sense PFC que proporciona l'extrema impermeabilitat sense productes químics nocius.

Alhora, compta amb la transpirabilitat de la construcció HellyTech® Professional, una tecnologia de confiança que fa de l'Odin 1 WorldInfinity, una jaqueta adequada per al seu ús durant tot l'any, amb una protecció superior sense deixar de ser una 3a capa lleugera i duradora (440 grams).

La jaqueta que es pot guardar fàcilment en una petita bossa, inclou detalls addicionals com una caputxa ajustable compatible amb casc lleuger, una construcció compatible amb la motxilla, ventilacions sota els braços, les butxaques de la jaqueta estan elevades, alhora que compta amb una col·locació optimitzada de les costures segellades que milloren el confort.

A més, incorpora un reflector Recco® per ser 'buscable' i un xiulet d'emergència a la butxaca del pit.

"Per seguir evolucionant la col·lecció Odin, seguim treballant amb els professionals i desenvolupant productes com la jaqueta Odin 1 WorldInfinity tenint en compte les seves opinions. El coneixement i l'experiència dels equips de cerca i rescat en els entorns difícils per als quals creem equips són una font clau d'inspiració i orientació per a nosaltres. Amb aquesta jaqueta, era important que dissenyéssim de manera més responsable, sense deixar de crear una peça tècnica amb totes les prestacions i apta per als elements", afirma PhilipTavell, director general de Categoria de Muntanya de Helly Hansen.

"Com a marca, seguim pujant el llistó quan es tracta d'un disseny responsable, i estem orgullosos d'oferir una jaqueta extremadament impermeable/transpirable sense l'ús de productes químics, cosa que fa que la peça sigui millor tant per a l'usuari com per al medi" ambient" hi ha afegit.

La jaqueta Odin 1 WorldInfinity ha estat guardonada amb el prestigiós premi GoodDesign 2021 pel seu excel·lent i innovador disseny i funcionalitat. El comissari en cap de GoodDesign, Christian Narkiewicz-Laine, va assenyalar dels guardonats amb el premi 2021: "Amb els seus dissenys, estan establint els més alts estàndards a la seva indústria".

P.V.P. Odin 1 Odin 1 WorldInfinityJacket: 450 €

Més informació sobre les innovadores tecnologies i la col·lecció Odin a www.hellyhansen.com.

Així és la roba de Helly Hansen posada a la muntanya per Diaridelaneu.cat.

Book-hh-temporada-2021-22
Book-hh-Estiu Tardor 2021
Book-hh-temporada-2020-21
Book-hh-temporada-2019-20
Book-hh-temporada-2018-19

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny