Notícia

Concurs públic per a la gestió de l'estació d'esquí d'Aransa

El contracte tindrà una durada màxima de 5 anys prorrogables

aransa
Surt a concurs públic l'explotació de l'estació d'esquí d'Aransa Autor/a: Tot Nòrdic
L'explotació de l'estació d'esquí nòrdic i de les activitats d'estiu i de muntanya d'Aransa ha sortit a concurs públic per part de la Entitat Municipal Descentralitzada d'Arànser (Lles de Cerdanya). La gestió inclou els serveis de la zona del Fornell, amb cafeteria i restaurant, i el recinte forestal que comprèn les pistes d'esquí (30 km d'esquí nòrdic i 18,4 de raquetes), així com el refugi de Prat Miró i un aparcament per a 100 vehicles.

El pressupost de licitació és de 108.900 euros (IVA inclòs) i el contracte s'estipula que tindrà una durada de cinc anys, amb la possibilitat de dues pròrrogues de cinc anys més cadascuna.

El nou contracte preveu l'obligatorietat d'actualitzar els tancaments de l'edificació principal, entre altres qüestions relatives ala millora de les instal·lacions i garantir-ne l'obertura en diferents condicions segons sigui l'època de l'any.

Així, a l'hivern s'haurà d'obrir des del pont de la Puríssima fins a Setmana Santa. En cas que la meteorologia no permeti obrir l’estació d’esquí, el bar/restaurant sí que s'haurà d'obrir els caps de setmana. Pel que fa a l'estiu, l'obertura haurà d'estar garantida entre l'1 d’agost i l'11 de setembre.

A més, sempre que la meteorologia ho permeti, les activitats de muntanya i d’esquí nòrdic a l’estació d’esquí hauran estaran obertes al públic.

Més informació a l'Anunci oficial de Licitacions publicat per l'EMD.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny