Notícia

La Taga limitarà la cursa a 500 inscripcions

El campionat de Catalunya de Curses per Muntanya torna als orígens

Presentació de la cursa Taga 2040, que limitarà la cursa a 500 inscripcions
Presentació de la cursa Taga 2040, que limitarà la cursa a 500 inscripcions Autor/a: Quim P. Casadesus
El pròxim 18 de setembre Sant Joan de les Abadesses tornarà a ser l’epicentre de les Curses per Muntanya del país amb la celebració del Campionat de Catalunya i de la cinquena prova de Copa catalana de l’especialitat.  La cursa comptarà amb 500 inscrits, topall que s’havia marcat l’entitat UE Sant Joan de les Abadesses i la FEEC, per a seguir preservant l’espai natural en el que es desenvoluparà. La Taga 2040 oferirà 28Km 2.000dm+ en un recorregut que el director de cursa, Albert Ramoneda, ha assegurat que agradarà i molt als participants.


El pròxim 18 de setembre Sant Joan de les Abadesses tornarà a ser l’epicentre de les Curses per Muntanya del país amb la celebració del Campionat de Catalunya i de la cinquena prova de Copa catalana de l’especialitat. 

La cursa del ripollès va ser precisament on l’any 2001 es va celebrar el primer campionat de Catalunya de Curses per Muntanya en el format actual i aquest 2022 es tornarà a gaudir d’una de les curses amb més essència i història del país.

La cursa comptarà amb 500 inscrits, topall que s’havia marcat l’entitat UE Sant Joan de les Abadesses i la FEEC, per a seguir preservant l’espai natural en el qual es desenvoluparà la cursa.

Aquest serà el 22è campionat de Catalunya de Curses per Muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i tornarà a presentar un cartell de luxe que lluitarà pels 3.000 en premis que s’han pressupostat per aquesta edició del campionat.

La cursa s’ha presentat a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses amb la presència del director de  cursa, Albert Ramoneda (UE Sant Joan), l’alcalde de la localitat, Ramon Roqué, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer i el responsable de curses de la FEEC, Ramon Regí.

La Taga 2040 oferirà 28Km 2.000dm+ en un recorregut que el director de cursa, Albert Ramoneda, ha assegurat que agradarà i molt als participants.

Més informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny