Notícia

Hawk Stapro, la trail running feta amb materials gairebé 100% reciclats

Una sabatilla per al running de muntanya tècnica, lleugera i sostenible

Hawk Stapro, la trail running feta amb materials gairebé 100% reciclats
Hawk Stapro, la trail running feta amb materials gairebé 100% reciclats Autor/a: Helly Hansen
Hawk Stapro encapçala la nova col·lecció de calçat de Trail Running de Helly Hansen. Alta tecnicitat i lleugeresa amb tecnologies innovadores defineixen la tardor/hivern 2022 de la marca noruega.
 


Alta tecnicitat, lleugeresa i sostenibilitat caracteritzen el nou calçat masculí Haw Stapro de Helly Hansen, específic per al Trail Running. La marca noruega ha dissenyat aquest calçat altament tècnic, protector i impermeable, per a corredors intensius. Per això, compta amb una estructura rígida i tacs profunds que garanteixen la màxima subjecció i adherència per dominar còmodament qualsevol terreny tècnic.

La nova sabatilla de Trail running d'Helly Hansen, la Hawk Stapro, compta amb tot el necessari per gaudir de la natura en les diferents versions. El disseny robust compta amb una entresola HH® Power-Stride d'EVA que millora la comoditat i l'amortiment durant períodes més llargs; així com un reforç de l'arc que proporciona un confort i subjecció especial, especialment per a sobre pronadors. Està encoixinada amb HH® Pro Guard; l'empenya de HH® Max-Vent i la tecnologia d'assecament ultraràpid HH® Quick Dry mantenen els peus còmodes i secs; i, el HH® Lite-Frame proporciona estabilitat sense afegir pes de més.

La nova sabatilla de Trail Running de Helly Hansen compta amb un sistema de tracció multidireccional per a la sola exterior gràcies als tacs HH® Surround-Grip que garanteix la tracció en tots els angles de contacte amb el terra. Les zones més exposades compten amb el HH® Tough-Wear de la marca, així com el compost de goma HH® Max-Grip per a una subjecció superior.

El reforç de la puntera i el taló 100% reciclats ofereixen una excel·lent i confortable torsió que garanteix l'energia necessària quan més es requereix. El tractament repel·lent a l'aigua sense PFC manté els peus secs en terrenys variables i, a més, compta amb un tractament antimicrobià amb olors.

Pel que fa a sostenibilitat, el nou calçat de Trail Running d'Helly Hansen incorpora elements amb un disseny de zero residus. Una mostra d'això són l'Strobel de polièster 100% reciclat; el folre interior, 100% reciclat; l'empenya confeccionada amb més del 80% de materials reciclats; els cordons, de polièster 100% reciclat, igual que el folre interior i la cingla de polièster 100% reciclats.

Característiques tècniques de la Hawk Stapro

Part superior: Polièster
Folre: Polièster
Part inferior: EVA / Goma
Pes: 700 g

Així és la roba de Helly Hansen posada a la muntanya per Diaridelaneu.cat.

Book-hh-temporada-2021-22
Book-hh-Estiu Tardor 2021
Book-hh-temporada-2020-21
Book-hh-temporada-2019-20
Book-hh-temporada-2018-19

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny