Notícia

Les Angles acomiada la temporada d'estiu

Aquest dissabte amb dinar popular i espectacle d'humor i concert

Les Angles acomiada la temporada d'estiu
Les Angles acomiada la temporada d'estiu Autor/a: Diaridelaneu
El mes de setembre avança i això és sinònim de comiat de la temporada d'estiu a la muntanya. Aquest cap de setmana serà el darrer d'obertura al bike-park de Les Angles. Toca acomiadar l'estiu i per fer-ho res millor que amb una festa "olímpica".


Rumbakana

Tot a punt a Les Angles per acomiadar la temporada d'estiu, que té previst fer-ho aquest dissabte 17 de setembre amb humor i amb música en viu. L'avinguda de Mont Lluís, el carrer principal de la població, es vestirà de festa per rebre els participants, oferint un dinar popular i ja a la vesprada música i espectacles en directe.

A més, cal recordar que aquest cap de setmana serà el darrer d'obertura al bikepark, que obrirà de nou a la tardor, si les condicions ho permeten, en concret del 22 d'octubre al 6 de novembre. Ara, però, toca acomiadar l'estiu als Angles, i per fer-ho res millor que amb una festa "olímpica".

Programa d'activitats per aquest dissabte:

Al migdia, dinar popular
A la vesprada, 7 de la tarda, concert amb els barcelonins Rumbakana
A la nit, a les 9, espectacle d'humor amb Les Tontonsgivrés i DJ en directe, i tot comptarà amb l'emissió també en directe des de ràdio FranceBlueRoussillon.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny