Notícia

Les Angles acomiada la temporada d'estiu

Aquest dissabte amb dinar popular i espectacle d'humor i concert

Les Angles acomiada la temporada d'estiu
Les Angles acomiada la temporada d'estiu Autor/a: Diaridelaneu
El mes de setembre avança i això és sinònim de comiat de la temporada d'estiu a la muntanya. Aquest cap de setmana serà el darrer d'obertura al bike-park de Les Angles. Toca acomiadar l'estiu i per fer-ho res millor que amb una festa "olímpica".


Rumbakana

Tot a punt a Les Angles per acomiadar la temporada d'estiu, que té previst fer-ho aquest dissabte 17 de setembre amb humor i amb música en viu. L'avinguda de Mont Lluís, el carrer principal de la població, es vestirà de festa per rebre els participants, oferint un dinar popular i ja a la vesprada música i espectacles en directe.

A més, cal recordar que aquest cap de setmana serà el darrer d'obertura al bikepark, que obrirà de nou a la tardor, si les condicions ho permeten, en concret del 22 d'octubre al 6 de novembre. Ara, però, toca acomiadar l'estiu als Angles, i per fer-ho res millor que amb una festa "olímpica".

Programa d'activitats per aquest dissabte:

Al migdia, dinar popular
A la vesprada, 7 de la tarda, concert amb els barcelonins Rumbakana
A la nit, a les 9, espectacle d'humor amb Les Tontonsgivrés i DJ en directe, i tot comptarà amb l'emissió també en directe des de ràdio FranceBlueRoussillon.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny