Notícia

Què li pregunta i què li respon?

Ens ajudeu a posar una conversa coherent entre aquestes dues esquiadores?

Comic-esquiadores
Ens ajudeu a posar una conversa coherent entre aquestes dues esquiadores? Autor/a: Diaridelaneu via Goart.fotor.com
Segur que tots us hi heu trobat: compartiu trajecte amb un desconegut pel telecadira i, quan ja esteu arribant a dalt, el desconegut o desconeguda està tan pendent del seu mòbil, xatejant o publicant alguna cosa a les xxss, que no recorda que és moment de pujar la protecció.

Entusiasme a prova de bombes de tal manera que no reacciona fins que li dius alguna cosa. Així doncs... ens ajudeu a posar una conversa coherent entre aquestes dues esquiadores? Per començar proposem iniciar així la conversa: "Disculpa, estem arribant...". Què li respondrà? Ens ajudeu a finalitzar una conversa coherent entre aquestes dues esquiadores?

O podeu fer en forma de comentari en aquest post (no oblideu validar el vostre comentari per correu electrònic) o deixeu el comentari sota el post publicat a les nostres xarzes socials de Facebook, Twitter o Instagram.

Si t'ha interessat llegir Què li pregunta i què li respon?també et pot interessar llegir A partir de l'1 de gener entren en vigor els radars a les pistes d'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny