Notícia

Un bon estiu a Naturland

S'ha superat en un 10% la facturació de l’estiu passat

Un bon estiu a Naturland en facturació
Un bon estiu a Naturland en facturació Autor/a: La Rabassa
Naturland supera en un 10% la facturació de l’estiu passat, que fins ara havia estat el millor de Camprabassa. El nombre de visitants es manté, tot i l’avançament del calendari escolar a Catalunya i la meteorologia adversa durant les tardes del mes d’agost.


Naturland segueix la tendència de creixement i aconsegueix facturar un 10% més que l’estiu anterior. D'aquesta manera, el 2022 va camí de seguir millorant els registres de la societat. Pel que fa als visitants de la temporada estival, la xifra es manté gairebé idèntica al 2021, situant-se molt a prop dels 50.000 visitants (juliol - agost, fins a l’11 de setembre). Cal destacar que la meteorologia de la segona quinzena d’agost, amb alguns dies amb ruixats durant les tardes, així com l’avançament del calendari escolar a Catalunya, han estat fets significatius que han restat visitants. Enguany cal recordar que tampoc hi ha hagut pont de la Diada de Catalunya, amb la qual cosa, el nombre de dies festius dels clients de proximitat ha estat inferior a altres temporades.
 
Un any després de la renovació de la marca, i dos d’ençà que la nova direcció hagi fet el canvi de rumb, Naturland continua en una tendència positiva. En aquest sentit, la facturació de l’estiu s’ha superat en un 10% en comparació amb el 2021, que ja havia marcat un rècord. 
 
El canvi en la política comercial, amb la continuïtat de la campanya i amb el suport i aposta pels canals de venda online, han estat factors clau per assolir aquests resultats. L’estratègia ha estat decisiva per continuar posicionant Naturland com un destí de natura alineat amb les noves necessitats dels viatgers, un dels objectius que es marcaven en el full de ruta.
 
Per aconseguir aquests resultats, com l’any passat, s‘ha potenciat la compra dels paquets d'activitats, prioritzant que els visitants gaudeixin més temps al centre, s’ha promogut més intensament la compra a través de la web pròpia i per a accedir al Tobotronc s’ha continuat amb la limitació d’un viatge per persona (sempre amb reserva prèvia).

Pensant en l'hivern
 
Amb relació a les activitats de la Cota 2000, el Naturland Bike Center ha continuat oferint els seus itineraris i serveis, amb una ampliació del nombre de circuits i de km de recorreguts. Les rutes guiades en buggy o cavalls i les excursions de senderisme han complementat l’oferta, donant alternatives als usuaris que busquen experiències a la muntanya.
 
Naturland continuarà obert els caps de setmana amb propostes a les dues cotes fins a la temporada d’hivern, quan es reprengui l’activitat a l’estació d’esquí nòrdic Naturland - La Rabassa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny