Notícia

On deu ser aquesta postal?

Velles postals d'esquí del Pirineu i altres racons del món

On deu ser aquesta postal?
On deu ser aquesta postal? Autor/a: Velles postals
Nou oblit, l'enèsim, del becari. Destraler davant l'ordinador, matusser per explicar-se i maldestre com ell sol a l'arxiu... i quan ha de programar feines és un despistat. Ahir va trobar aquesta postal a l'arxiu, la va escanejar pel davant però no pel dors. Típic en ell. Aleshores, vosaltres ens sabeu dir a quina estació corresponia aquesta postal?


Velles postals és una secció que vol recuperar imatges dels esports de neu al Pirineu, però també en altres serralades i racons del món.

En el cas d'avui la postal que publiquem va ser editada per Escudo de Oro, editorial de Barcelona. Correspon a una estació catalana i la imatge és de finals dels 60 o inicis dels 70. Us serveix aquesta pista? El mes de juny ja en vam publicar una del mateix telecadira, però de la meitat del traçat. Ara ens hem fixat en la base.

Encara no ho teniu clar? Doncs som-hi: es tracta de Masella i tel vell telecadira biblaça entre el Pla de Masella i La Pleta.

Cronologia de Masella

Durant la tardor del 1967 es van instal·lar al Pla de Masella els dos primers remuntadors, un teleesquí de debutants i un telecadira biplaça, el de la imatge, que s’enfilava fins a La Pleta. Els ginys es van posar en marxa el dia 3 de gener del 1968.

Podeu consultar la cronologia de Masella en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny