Notícia

A la venda els forfets de temporada de les estacions FGC

Amb descompte de fins al 20% per a compres realitzades abans del 27 de novembre

FGC
A la venda els forfets de temporada de les estacions FGC Autor/a: FGC
Ferrocarrils posa a la venda els forfets de temporada de les estacions de muntanya per a l'hivern 22-23. Els forfets de temporada es podran adquirir amb descompte de fins al 20% per a compres realitzades abans del 27 de novembre. Pel que fa a les promocions addicionals, els forfets de temporada estaran disponibles amb descomptes per a les famílies de més de tres membres. En el cas d’adquirir el forfet de temporada es podrà gaudir de nombrosos beneficis complementaris.


la-molina-telecadira-snowboardSnowboarders per un telecadira a La Molina (Foto: DDLN).

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha posat a la venda la seva oferta de forfets de temporada de les sis estacions de muntanya per a aquest hivern, que es podran adquirir amb descompte a les botigues en línia dels webs de cadascun dels equipaments fins al 27 de novembre. A més, els usuaris que obtinguin forfet de temporada tindran l'oportunitat de gaudir d'una àmplia selecció d'avantatges com ara la gratuïtat dels cremalleres de Montserrat i de Núria, la d’un forfet gratuït a les altres estacions de muntanya i la gratuïtat durant tota la temporada d’hivern per accedir al trens cremallera de Núria i Montserrat, a més de descomptes en allotjaments i altres activitats. 

espot-esquiadora-030422-ist-Des d'avui, a la venda els forfets de temporada de les estacions FGC (Foto: Espot Diaridelaneu).

Les persones que adquireixin forfets de temporada tindran l'oportunitat de gaudir d'una àmplia selecció d'avantatges.

L’oferta de forfets de temporada la composen:

El forfet de temporada transversal FGC Turisme, que dona accés a les sis estacions d’FGC, Tavascan i a les set estacions de Tot Nòrdic. 

Els forfets de temporada de les estacions de muntanya d’FGC, que permeten esquiar a La Molina (la Cerdanya), a les estacions del Ripollès (Vall de Núria i Vallter), a les del Pallars (Espot, Port Ainé i Tavascan) o a Boí Taüll (Alta Ribagorça), així com a les estacions de Tot Nòrdic. 

El forfet de temporada d’esquí de muntanya, que permet la pràctica d’aquesta modalitat d’esquí oferint l’accés diari il·limitat a 21 circuits d’esquí de travessa dins de les estacions de muntanya d’FGC i amb dues pujades diàries de remuntador mecànic incloses.

El forfet de temporada FGC Turisme té actualment un preu d’adult en promoció de 690 euros; els territorials oscil·len depenent de l’estació i el d’esquí de muntanya té un preu únic de 150 euros. Tots ells es poden adquirir amb descompte a través de la botiga online de cada estació de muntanya. 

Coincidint amb la posada a la venda dels forfets de temporada, ja està disponible també la promoció 4x3 de La Molina, que permet esquiar quatre dies a l’estació de la Cerdanya durant tota la temporada per només 35,25 euros al dia (preu aplicable a adults adquirint tres forfets de dia). Això suposa un descompte del 25% i permet a l’esquiador ocasional, però fidel a l’estació, gaudir d’un preu bonificat. Aquesta promoció serà vàlida per a compres realitzades fins al 27 de novembre.

nuria-pau-esquiadora-olimpica-vall-de-nuria-200203-oml-1L'esquiadora olímpica Núria Pau esquiant per Vall de Núria (Foto: O. Molas).

La targeta PiriNeu365 es manté com el suport per comprar i recarregar tots els productes que es venen a les botigues online de les estacions de muntanya d'FGC i al Cremallera de Núria els 365 dies de l'any (forfets de temporada, forfets de dia, bitllets de telecabina, bitllets de Cremallera). Es pot adquirir online per només 2 euros i, enguany, com a novetat, estan previstos avantatges exclusives a les persones usuàries registrades per incentivar-ne el seu ús.

Més informació a: www.turismefgc.cat

Si t'ha interessat llegir A la venda els forfets de temporada de les estacions FGCtambé et pot interessar llegir Tornen els canons a la pista El Xalet de Vallter.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny