Notícia

El CG Puigcerdà femení perd a Majadahonda

SH Majadahonda 3 - CG Puigcerdà 0 ( 2-0, 1-0, 0-0 )

CG Puigcerda,femeni,2022 2023,salvador rigola
El CG Puigcerdpà femení perd a Majadahonda. Imatge d'arxiu. Autor/a: CG Puigcerdà
L’equip femení del CG Puigcerdà, tot i la derrota, torna content de la seva visita al colíder, SHMajadahonda. Les cerdanes encara no disposen de gel a la pista i, per tant, no han pogut fer cap entrenament amb patins aquesta temporada, però tenen moltes ganes de fer-ho bé i demostrar que són un equip que competirà ben aviat amb tots els equips. Reforçades i amb una motivació extra en veure com un dels equips favorits per guanyar la lliga aconsegueix a casa un resultat clar però tampoc molt voluminós contra elles.

En el partit tot i el domini local, el Puigcerdà va pagar cares les errades i va tenir oportunitats per anotar algun gol, però el puck no va voler entrar. La punteria arribarà ben aviat sobretot quan es puguin fer entrenaments en gel de forma regular.

El cap de setmana que ve l’equip femení viatjarà a Jaca per mesurar-se a un dels equips més en forma de la lliga, que comparteix liderat i no coneix encara la derrota aquesta temporada. En la recta final de la preparació de la pista de gel no se sap encara si l’equip podrà fer algun entrenament en gel previ al desplaçament.

Partit en vídeo:
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny