Notícia

Masella informa de les novetats per a la temporada 22-23

Enguany les millores se centren a pistes, al peu de pistes i en els serveis online

Masella,Snowboard,serra cadi,IST
Enguany les millores se centren a pistes, al peu de pistes i en els serveis online Autor/a: IST
Quan ens trobem en el compte enrere per a l'inici d'una nova temporada, van arribant les novetats que incorporen les estacions, i entre aquestes Masella. Aquest estiu l'estació ha prioritzat les millores en tres àmbits: a pistes, al peu de pistes i en els serveis online.


masella-puigmal-esquiadora-cantells-24012021-ist

L'estació informa de les novetats per a la temporada 2022-23, per a la qual queden poques setmanes per al seu inici. Com és habitual, durant l'estiu s'ha treballat en les millores a pistes, entre les quals la senyalització, incorporant nous elements de seguretat per garantir un esquí més segur.

S'han perfilat d’algunes pistes de la zona del bosc, fet que permetrà millorar la seguretat dins el domini esquiable i a la vegada per facilitar el treball de les ratracs. En aquest sentit, una de les millores passa precisament per la incorporació d'una moto de neu i una nova màquina trepitjaneu model PistenBully 600 Polar, de la marca alemanya Kässbohrer. Es tracta d'un model de darrera generació que ja va equipada amb els darrers ginys tecnològics per optimitzar el trepitjat de la neu a pistes.

Més i millors serveis online i a l'App

Les altres millores que ofereixen a Masella per a la temporada vinent s'adrecen, sobretot, a millorar l'atenció al client i les prestacions complementàries que s'ofereixen als clients que adquireixen el passi de temporada. Així, enguany l’abonament permetrà esquiar més de 80 dies, en 50 destinacions de neu d’arreu del món a seleccionar, i s'incorporen en el llistat de destinacions les estacions de Gavarnie-Gèdre i Hautacam. També s'optimitza i millora el funcionament i les prestacions des de la botiga online i l'app.

Millores al peu de pistes

I finalment les altres millores se situen al peu de pistes. Així s'han instal·lat noves màquines per a l'expedició de forfets i s'ha ampliat i renovat el material d'esquí i surf de neu del servei de lloguer de l'estació, per experts, de nivell mitjà i debutants.

Podeu ampliar aquesta informació al blog de Masella.

Si t'ha interessat llegir Masella informa de les novetats per a la temporada 22-23 també et pot interessar Masella ofereix diversos llocs de treball.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny