Notícia

Naturland manté els preus dels forfets de temporada, amb descomptes durant la Fira d'Andorra la Vella

Els residents a Sant Julià de Lòria i a Andorra tindran descomptes del 25 i el 20% respectivament

Naturland,Rabassa
Durant la fira es presentaran les novetats de la temporada Autor/a: Naturland
Naturland ja ha començat a vendre els forfets de temporada d'esquí nòrdic i els forfets Natur365, coincidint amb la Fira d'Andorra la Vella, a un preu promocional. Enguany s'ha decidit mantenir les tarifes de l'any passat, així com també aplicar descomptes i altres incentius durant l'esdeveniment. En el cas dels residents, s'aplicarà una rebaixa del 20%, conservant el preu d'adult (a partir de 14 anys) en 84 euros, mentre que la tarifa pels infants (6-14 anys) és de 52 euros.
 
Pel que fa als residents a Sant Julià de Lòria, el descompte en el forfet de temporada s'enfila fins al 25%. D'aquesta manera, les tarifes són de 78,75 euros i 48,75 euros, respectivament.
 
Entre els avantatges d'aquest passi cal destacar que s'inclou l'accés als vestidors de l'estació, així com als circuits d'skimo i raquetes. A més, els usuaris tenen descomptes en els serveis de restauració i a les botigues del centre, i un forfet de dia gratuït Nord Pass.
 
En relació al forfet Natur365, que agrupa la temporada d'esquí i la de Bikecenter 2023, també s’apliquen descomptes promocionals. D’aquesta manera, es podrà adquirir per 140 euros per als adults i per 115 euros per els infants, i a més s'inclouen cinc entrades Aventura per a activitats al centre.
 
Com cada any, els no residents tenen un descompte del 15% i els infants menors de sis anys tenen la gratuïtat del forfet. Els simpatitzants del NEC (Nòrdic Esquí Club Naturland la Rabassa) gaudeixen d'un 5% addicional. Precisament aquest col·lectiu i com a novetat, seran presents a l'estand de Naturland, des d'on promocionaran el seu programa esportiu i ajudaran a donar a conèixer l'activitat de l'estació.
 
Durant els tres dies que dura el certamen, Naturland presentarà també tot el programa d'activitats i experiències de la nova temporada, com ara la Nit de Bruixes, la visita del Pare Noel, les curses de nòrdic i el calendari de competicions, etc. A més, es faran diferents sortejos: una nit al nou allotjament de la Borda de Conangle per a dues persones; experiències d'esquí nòrdic i d'activitats a la neu, i entrades a les activitats

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny