Notícia

Skitime, el blog pensat per als professionals de l'esquí

Autor/a: skitime.cat
Ski Time és un espai a internet que vol apropar-vos tot el món de la neu als diferents dispositius com mòbil, portàtil I tauleta, per això s'ha creat aquesta comunitat i espai de formació de l'esquí alpí.

Aquest projecte, que va començar com un blog a Nevasport el 2010, s'ha anat transformant de la mà de Gerard Rosell, tècnic esportiu d'esquí alpí 2 per l'IES Pobla de Segur I estudiant de Business Administration a la Universitat de Barcelona.

Al principi s'exposava el treball realitzat a pistes com a professor I alhora s'apropava la comarca del Pallars Sobirà a aquest món digital, per més endavant, concretament l'estiu de 2014, treballar intensament l'idea en un curs d'emprenedoria I ja l'hivern de 2014/2015 llançar-ho al mercat.

Actualment la plataforma ja compta amb gairebé 100 usuaris registrats al seu campus virtual d'esquí, una plataforma que ha volgut millorat tot el material físic que actualment existeix (llibres, dvd's) per tenir-ho a l'avast en qualsevol espai on es disposi d'internet. A més de disposar de material escrit I imatges, té tot un apartat amb videotutorials I activitats autocorregides que permeten fer d'aquest campus un espai d'aprenentatge complert I fàcil d'utilitzar.

Ja hi han professors que ho utilitzen per tal de facilitar I acompanyar l'aprenentatge dels alumnes, com per exemple el Club Esquí de La Pobla de Segur, que en el seu grup de perfeccionament ja utilitzen aquesta nova tecnologia.

Si això fos poc, a l'apartat de fòrums, pretén ser un espai de consulta per a usuaris de la neu en temes que ens afecten però que a vegades no sabem a qui preguntar. Per exemple, està l'Òscar Hernández a l'espai de Salut, on se li poden fer consultes de lesions, nutrició. I estem en converses d'incorporar professionals de seguretat, psicologia esportiva I competició.

Us animem a tots I a totes a formar part d'aquesta comunitat d'esquiadors!

Gerard Rosell
skitime.cat
Publicitat

Entrevista


Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat