Notícia

Vall de Núria reforça el seu caràcter d'estació familiar per a la temporada 22-23

Entre les novetats de la present temporada hi ha l'adquisició d’una trepitjaneu

Vall de nuria,nocturna
Vall de Núria reforça el seu caràcter d'estació familiar per a la temporada 22-23 Autor/a: FGC - Vall de Núria
El Nadal a Vall de Núria serà una de les grans apostes per a aquesta propera campanya d'hivern. L’estació del Ripollès presenta una àmplia proposta d’activitats per gaudir en família.


nova-trepitjaneus-la-molinaImatge d'arxiu. Trepitjaneus a La Molina (Foto: O. Molas).

Vall de Núria presenta aquesta temporada d’hivern 2022-2023 una proposta única per gaudir del Nadal a l’estació. Les activitats tindran lloc els dissabtes i diumenges del 3 de desembre al 7 de gener així com els períodes festius del 5 al 9 de desembre, del 26 al 30 de desembre i del 2 al 6 de gener. 
  
Les persones visitants de Vall de Núria podran fer tot tipus d’activitats destinades a famílies, a infants i a adults. Per al públic adult, destaquen els passeigs amb màquines de retrac, les raquetes de lluna plena i nocturnes i les visites guiades del Museu del Cremallera i la visita guiada històrica a l’ermita i el santuari. 
  
Els infants podran dur a terme diversos tallers creatius que consistiran en la creació d’una pel·lícula amb la tècnica d’StopMotion, en la construcció d’un Tren Cremallera de Núria a partir de materials reciclats i en l’elaboració d’una Olla de Núria de ceràmica. També podran participar als contacontes “La Marmota a Vall de Núria”, als tallers de Nadal “Els tions que volen convertir-se en desitjos” o veure l’arribada dels Reis d’Orient el 5 de gener. A més, els dissabtes al matí hi haurà xocolatada i als vespres tindran la possibilitat de fer una baixada gratuïta amb trineus. 
  
Totes les activitats seran gratuïtes excepte les sortides amb retrac i raquetes de lluna plena i nocturnes, que seran de pagament. 
  
D’altra banda, com a novetat, les persones visitants podran gaudir de l’après-ski a Vall de Núria gràcies a dues noves circulacions del Tren Cremallera de Núria (l’últim de pujada a les 19.20 h i l’últim de baixada a les 20.10 h). 

Principals novetats per a la campanya 2022-23

1 • Nadal a Vall de Núria amb una nova propos-ta d’activitats per gaudir de la il·lusió i la mà-gia nadalenca en família. A més, durant tota la temporada d’hivern es realitzaran visites guiades, espectacles, tallers, concerts de piano i molt més.
2 • L’estació potenciarà l’”après ski” amb noves circulacions del tren Cremallera de Núria tant de pujada com de baixada.
3 • Food truck ubicada al costat del Parc Lúdic.
4 • Adquisició d’una màquina trepitjaneu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny