Notícia

Head desenvolupa la seva primera taula per a l'splitboarding

La marca austríaca ja disposa de la seva pròpia taula de surf de neu, la HEAD VOY SPLIT, per gaudir del Splitboarding aquesta temporada.

Head desenvolupa la seva primera taula per a l'splitboarding
Head desenvolupa la seva primera taula per a l'splitboarding Autor/a: Head

La nova taula VOY SPLIT de HEAD Snowboard és la primera del catàleg de HEAD dissenyada per al Splitboarding. Per als que encara no coneguin aquesta modalitat, l'Splitboarding és un híbrid entre l'esquí de travessa i el surf de neu. Aquesta disciplina necessita una taula de snow, anomenada splitboard, capaç de dividir-se i convertir-se en dos esquís per a l'ascens de la muntanya al pur estil touring i unir-se de nou al cim per transformar-me, de forma ràpida i fàcil, en una taula de snow per al descens.

La taula VOY SPLIT, així, ofereix els avantatges d'ambdues pràctiques i presenta la possibilitat d'abandonar les pistes d'esquí i descobrir nous paisatges de neu pols, tant a la travessia fins al cim com a l'emocionant baixada sobre la taula de snow.

Així doncs, per començar l'itinerari fins al cim, els dos passos que haurà de fer el rider seran: en primer lloc, dividir la taula de snow per aconseguir obtenir els dos esquís, i, en segon lloc, afegir-hi les pells, incloses amb la taula VOY SPLIT, a la part inferior dels esquís per aconseguir una òptima adherència a la neu.

HEAd-splitboarding-proces
Imatges 1 i 2: Col·locació de les pells a la taula VOY SPLIT

Un cop arribat al cim, el rider per convertir de nou els esquís a la taula de snow haurà de seguir aquestes tres indicacions: retirar les pells dels esquís, unir-los per a la configuració de la taula de snow i, finalment, girar les fixacions a una posició perpendicular a la taula. En aquest vídeo l'equip de HEAD Snowboard explica detalladament com executar el canvi de modalitat. No hi ha pèrdua!

HEAd-splitboarding-proces-2
Imatges 3 i 4: Configuració de la VOY SPLIT a la taula de snow.

El desenvolupament de la VOY SPLIT ha estat possible gràcies a la creació per part de l'equip de HEAD Snowboard d'unes fixacions adaptables a dues posicions: posició frontal per a la configuració dels esquís i perpendicular per al descens en taula de snow.

A més del disseny d'aquestes fixacions, cal destacar que la VOY SPLIT, tot i tractar-se d'una taula dissenyada específicament per al Splitboarding, hi trobarem totes les prestacions d'una taula de snow d'alt rendiment. Exemple d'això, és la seva construcció Hybrid Camber Pop la principal característica del qual és oferir un major control i estabilitat en l'ascens. A més, cal destacar que la rigidesa de la taula, comuna a totes les taules de splitboarding, se suavitza gràcies a un perfil estret i extrems amples i flexibles.

La taula Voy SPLIT incorpora totes les peces i insercions necessàries per al muntatge. D'aquesta manera, l'usuari només haurà de seguir les indicacions d'aquest altre vídeo i en pocs minuts tindrà la VOY SPLIT llista per a la primera nevada d'aquest hivern.

Si t'ha interessat llegir Head desenvolupa la seva primera taula per a l'splitboarding també et pot interessar la visita a Provant els esquís SuperShape e-original de HEAD.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny