Notícia

Carreretes i Regalèssia, les dues noves pistes de Boí Taüll

Entre les novetats per a la temporada 22/23 també hi ha l'asfaltatge de l'aparcament principal

Boi Taull,asfaltat aparcament
Asfaltat de l'aparcament principal Autor/a: FGC
Boí Taüll va presentar aquest dimarts les novetats per a la present temporada 2022-23. Entre les principals, destaquen dues noves pistes: la pista Regalèssia i la pista Carreretes. Us ho expliquem amb més detall.


boi-taull-retorn-telecadira-vaques

Canvis en el domini esquiable de l’estació ribagorçana. Boí Taüll comptarà aquesta temporada d’hivern 22-23 amb 45 kilòmetres esquiables i 43 pistes d’esquí (6 verdes, 6 blaves, 15 vermelles i 16 negres). Entre les principals novetats, destaquen dues noves pistes: la pista Regalèssia i la pista Carreretes.

La pista Regalèssia és una pista blava que surt del cap de l’Express i permetrà baixar fàcilment des d’una de les cotes més altes de l’estació. Compta amb una longitud de 2.200 metres i un desnivell de 363 metres. La cota de sortida és a 2.535 metres i la cota d’arribada a 2.172.

La pista Carreretes és una pista vermella que ampliarà les possibilitats de baixar des del cap de Vaques. Té una longitud de 1.112 metres i un desnivell de 253 metres. La cota de sortida és a 2.310 metres i la cota d’arribada a 2.170 metres.

A banda de la incorporació d’aquestes pistes, aquesta temporada hi haurà altres canvis en pistes com l’adequació del pendent de la pista verda Boulevard, adaptada a tots els nivells, i l’allargament de la pista Ginebrell, que passa a ser blava.

boi-taull-aeria-droneImatge d'arxiu de Boí Taüll (Foto: Boí Taüll).

Asfaltatge de l'aparcament principal

Per a aquesta temporada d’hivern 22-23 a Boí hi trobarem asfaltat el pàrquing principal de l’estació, acomplint així una reivindicació històrica per part de les usuaris de l’estació.

A banda de l’asfaltatge de l’aparcament principal, també s’ha condicionat el vial d’accés i s’ha asfaltat la zona d’accés del pàrquing a la base de l’estació. A més, s’han col·locat unes noves escales d’accés a l’aparcament. Tot plegat amb la voluntat de millorar el confort de les persones visitants de l’estació.

L’aparcament principal de Boí Taüll comptarà amb 730 places delimitades per a turismes, autobusos, autocaravanes, vehicles de persones amb mobilitat reduïda i vehicles d’emergències.

A més, l’estació disposa d’un altre aparcament, que disposa de 350 places d’aparcament més.

Podeu consultar el mapa de pistes de Boí Taüll en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny