Notícia

Vallter presenta les novetats per a la temporada 2022-23

El perfilat del tram final de la pista Jordi Pujol i el servei wifi a tota l'estació, entre les millores realitzades

VALLTER
Vallter presenta les novetats per a la temporada 2022-23 Autor/a: FGC
La millora dels accessos a l’estació i la col·locació de servei wifi a tot el domini esquiables son dues de les novetats més rellevants de Vallter. L'estació de muntanya del Ripollès estrenarà la temporada d’hivern amb novetats destacables destinades a millorar la comoditat dels visitants i assegurar una bona estada a la neu. 


pista-jordi-pujol-vallterTram inicial de la pista Jordi Pujol de Vallter (Foto: DDLN).

Una de les novetats principals és la millora dels accessos a l’estació, garantint així el confort i la seguretat de les persones visitants. En línia amb el procés de digitalització d’FGC Turisme, aquesta temporada s’ha instal·lat a l’estació de Vallter un servei de zona wifi accessible per a tot el domini esquiable que es podrà utilitzar de forma gratuïta. Les persones usuàries que estiguin gaudint d’un dia d’esquí o snowboard podran consultar internet amb els seus dispositius mòbils des de qualsevol punt de l’estació.   

Perfilat de la pista Jordi Pujol

Sobre el terreny, una de les millores passa pel perfilat del tram final de la pista Jordi Pujol. Així ho va anunciar Toni Sanmartí, director d'FGC Turisme, en la presentació de la temporada que es va fer dimarts passat al Centre d'Arts Digitals Ideal del Poble Nou de Barcelona.
 
D’altra banda, Vallter ha incorporat dues escoles d'esquí, una d'elles també empresa d'esports d'aventura de neu. El Parc Lúdic tindrà noves portes d’accés i disposarà d’un espai de venda i recàrrega de forfets únic per aquesta zona. 
  
A més, l’estació torna a posar a disposició dels clients la sala de pícnic amb la incorporació de nous serveis, com són les màquines dispensadores de menjar i begudes. Per últim, aquest d’hivern Vallter amplia l'oferta d'activitats infantils i esdeveniments de l'estació.   

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny