Notícia

Porté Puymorens: nou telecadira i food-truck per aquesta temporada 2022-23

El telecadira de 6 places entrarà en servei al desembre i la food-truck canviarà d'ubicació cada dia

Eric Charre,Edith Mestre,Jordi Pardinilla
D'esquerra a dreta: Eric Charre, director general de Trio-pyrenees, Edith Mestre, responsable comercial i de comunicació de Formigueres, i Jordi Pardinilla, un dels responsable comercials de Porté-Puymorens Autor/a: Diaridelaneu
Les set estacions d'alpí i la de nòrdic de l'Alta Cerdanya i el Capcir formen el consorci de Les Neus Catalanes, una marca comercial que dona cobertura a un domini esquiable únic sota un sol forfet. Dijous 17 de novembre es va presentar la temporada 2022-23 a la sala Luz de Gas de Barcelona. I Porté-Puymorens va ser una de les que més novetats i millores va presentar. Us ho expliquem.


El passat dijous 17 de novembre el consorci de Les Neus Catalanes, sota la qual s'agrupen les 8 estacions d'esquí de la Catalunya del Nord, van presentar la temporada 2022-23 a Barcelona. D'entre les novetats d'enguany en destaquen la unió comercial i d'explotació de les estacions de Porté Puymorens,Formigueres i Cambra d'Aze, que operaran conjuntament sota el nom de Trio-Pyrenées.

Finançament de trenta milions d'euros per a Trio-pyrenees

Eric Charre, director de l'estació de Portè Puymorens, també és el director general de la nova societat que ha d'explotar comercialment les esmentades estacions. El director va explicar que "les tres estacions reben finançament del govern departamental dels Pirineus Orientals. La xifra, de trenta milions d'euros, es divideix en terços d'igual import per a cada estació".

Amb aquesta xifra les estacions aconsegueixen planificar i modernitzar instal·lacions (remuntadors, neu produïda, maquinària i edificis), els serveis que ofereixen i unifiquen la gestió comercial sota la marca que les agrupa. "Cadascuna de les estacions decideix quines són les prioritats a l'hora d'invertir i quin és el calendari d'implementació", va detallar Eric Charre durant la presentació.


Eric Charre ens explicava el març passat el nou projecte de Trio Pyrénées

Nou telecadira de 6 places

I dins Trio-pyrenees, una de les estacions que enguany presenta força novetats i millores és PortéPuymorens. Tal com ja va avançar diaridelaneu.cat aquest estiu, l'estació de la vall de Querol té molt avançades les obres del nou telecadira desembragable de 6 places Dôme de la Mine. Aquest nou telecadira, que es preveu obrir al públic aquest mes de desembre, permetrà elevar la cota de l'estació en 70 metres més, a la vegada que permetrà allargar tres pistes i crear-ne de noves, entre les quals dues de negres: Martin Bonis i Le Cirque.

Una food-truck

L'altra novetat és de caràcter gastronòmic, i passa per la incorporació d'una food-truck. Jordi Pardinilla, un dels responsables comercials de l'estació, va explicar que aquesta ha estat adaptada per moure's sobre la neu i podrà ubicar-se en diferents sectors de l'estació i va avançar que "canviarà de lloc cada dia oferint menjar ràpid, tipus entrepans, i també begudes. En funció de la meteorologia es podrà ubicar en llocs diferents cada dia, tant pot ser a la cota més alta com en cotes mitjanes o baixes".

A més d'aquestes dues importants novetats, els esquiadors també veuran implementades a Porté-Puymorens les portes electròniques als telecadires, amb el conegut sistema de Forfet mans lliures.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny