Notícia

Font Romeu Pirineus 2000 ja té a punt la nova pista de 2,5 km

Una passarel·la connecta les pistes Llevant i Fornells per sobre la carretera de Col del Pam

presentacio,novetats,font romeu,sala luz de gas,Dolma Garcia,171122
Dolma Garcia, responsable de comunicació d'Altiservice-Font Romeu Pyrénnes 2000, va informar dijous passat de les novetats d'enguany Autor/a: Diaridelaneu
Dijous 17 de novembre les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord van presentar la temporada 2022-23 a la sala Luz de Gas de Barcelona, en un acte que va aplegar els mitjans de comunicació del sector, però també de generalistes. Durant la presentació de la nova campanya de neu, cadascuna de les destinacions nord-catalanes va presentar les millores que enguany trobaran els esquiadors a pistes, i entre aquestes en destaca Font Romeu Pirineus 2000, que incorpora al plànol de pistes una pista verda de 2,5 km.Enguany Font Romeu i Pirineus 2000 ja tenen una connexió per pista d'esquí més directa gràcies a la posada a punt de la passarel·la que unirà les pistes Llevant, al sector de Font Romeu, i Fornells, al sector de Pirineus 2000.

Es tracta d'un enllaç tipus pont que travessa la carretera del Coll del Pam. Fins ara, aquesta carretera impedia la unió fàcil i amb esquís dels dos sectors, però amb la nova connexió ambdues pistes queden connectades donant pas a una nova pista verda de traçat únic, i interromput, de fins a 2,5 km. A més, aquesta pista s'ha equipat amb canons de neu de darrera generació.

Així ho va anunciar Dolma Garcia, la responsable de comunicació d'Altiservice-Font Romeu Pyrénnées 2000, que va informar dijous passat d'aquesta i altres novetats. Entre les altres, destaca l'obertura nocturna per a sopars i altres activitats après-ski del restaurant La Gallina, situat al capdamunt del sector Airelles.

En aquest sentit, en destaca la programació de sessió de música en viu, la primera de les quals s'ha programat per a la nit del 17 de desembre amb la dinamització un DJ. La responsable de comunicació també va recordar que enguany el circuit de la Copa del Món d'Slopestyle torna al Roc de la Calma, i ho farà entre els dies 12 i 14 de gener, tal com ja va avançar el diaridelaneu el passat mes de setembre.

Mesures d'estalvi energètic

Com la resta d'estacions del Pirineu francès, les estacions de la Catalunya del Nord, agrupades sota la marca comercial i forfet únic Les Neus Catalanes, també aplicaran mesures d'estalvi energètic aquest proper hivern.

Entre aquestes en destaquen el reduir la velocitat dels telecadires, ajustar les hores i les zones a l'hora d'activar la producció de neu, equipar les trepitjaneu amb sistemes de GPS i sondatge, amb els quals podran optimitzar els treballs sobre la neu i reduir el consum de combustibles i, finalment, baixar la temperatura en les calefaccions en diversos edificis.

font-romeu-telecadira-calme-nord-istTelecadira Roc de la Calma a Font Romeu (Foto: Diaridelaneu).

Si t'ha agradat llegir Font Romeu ja té a punt la nova pista de 2,5 km també et pot interessar Descomptes per compra anticipada del forfet de temporada de Les Neus Catalanes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny