Notícia

Formigueres implementa les primeres inversions amb segell 'Trio-Pyrénnées'

Entre les novetats d'enguany hi ha el nou teleeski Chapelle i una nova pista negra

Formigueres,planol pistes,2022 2023
El plànol de pistes per a la temporada 2022-23 ja reflecteix el nou teleeski de la Chapelle i la nova pista negra Petit Galbe. Autor/a: Formigueres
Les Neus Catalanes van presentar dijous 17 de novembre la temporada 2022-23. Ho van fer a la sala Luz de Gas de Barcelona, en un esdeveniment en el qual cadascuna de les set estacions d'alpí i la de nòrdic del consorci van anunciar les millores que els esquiadors trobaran a les pistes aquest proper mes de desembre. Formigueres, que enguany a més de formar part de Les Neus Catalanes també queda integrada dins la societat Trio-Pyrénnées, va presentar les millores fetes aquest passat estiu i tardor, que a la pràctica són només una part del que invertirà en els anys vinents.


formigueres-panoramique-verda-canigo
La pista Panoràmica ha estat remodelada en la seu ram superior. Al fons, el massís del Canigó (Foto: IST).

Formigueres enguany també presenta algunes novetats i millores que són, només, un aperitiu de què vindrà en els anys vinents. L’estació s’integra dins la societat Trio-Pyrénées, fet que li permetrà una injecció econòmica de prop de 10 milions d'euros, una xifra prou important per modernitzar instal·lacions i serveis.

De moment, per a aquesta temporada s'ha remodelat la zona principal, amb la substitució l'antic telecorda i el teleesquí Cabana. En el seu lloc hi ha un nou teleesquí batejat amb el nom de Chapelle, més modern, amb més capacitat i amb menor consum energètic.

A les pistes s'ha fet una remodelació de la pista verda Panoràmica i s'ha adequat una nova pista negra a la zona més alta de l'estació: la Petit Galbe, amb accés des del telecadira Serra d'en Mauri. Aquestes inversions formen part del pla de modernització de l'estació, amb el qual podrà substituir el telecadira de 4 places i pinça fixa de la Calmazeille per un modern telemix (telecadira i telecabina) desembragable a partir de l'estiu vinent.


A més, s'ha modernitzat part de la xarxa de producció de neu, s'han remodelat els edificis del peu de pistes amb criteris de sostenibilitat i s'ha instal·lat una nova terminal de venda de forfets al poble, segons va avançar en l'acte de presentació Edith Mestre, responsable comercial i de comunicació de Formigueres.

escapada-fotografica-a-formigueres/fotos_formigueres_100222formigueres-le_bac-canigo-2-10022 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny