Notícia

Tuixent-la Vansa obre aquest dissabte per al circuit de raquetes

L'obertura de l'estació de nòrdic al novembre no és un fet excepcional i s'ha anat repetint diversos anys

Raquetes,Aralleida
Tuixent-la Vansa obre aquest dissabte per al circuit de raquetes Autor/a: Ara Lleida
L'estació d'esquí nòrdic de Tuixent ha confirmat via xarxes socials l'obertura per a raquetes de neu aquest dissabte. El seu tuit no en deixa dubtes: Amb l'episodi de neu d'ahir, declarem de manera unilateral, l'obertura de l'estació. No obstant, ho deixem en suspens fins que eixamplem la base i tinguem prou gruix per traçar les estructures del nòrdic de manera efectiva. Tot i això, dissabte 26 de novembre; obrim per a raquetes!


L'estació d'esquí nòrdic ha confirmat en un tuit que obre el circuit per a raquetes de neu i, si les condicions milloren, no es descarta l'obertura de traçats per a l'esquí nòrdic. Ara mateix, però, aquest opció no semblaria possible per aquest dissabte, o molt hauria de canvia la situació meteorològica.

De moment, però, Tuixent-La Vansa ja estrenarà la temporada d'hivern 2022-2023 aquest dissabte, 26 de novembre, amb l'obertura de l'àrea de debutants de raquetes de neu. En qualsevol cas, serà una obertura força primerenca, però no és excepcional, ja que en els darrers anys l'obertura de l'estació durant el mes de novembre s'ha anat repetint diversos anys: el 26 de novembre de 2021 (esquí i raquetes), novembre de 2019 (només raquetes) o l'1 de novembre de 2018 (esquí i raquetes) o el 26 de novembre de 2016 (esquí i raquetes).

La nevada d'aquest dilluns i part de dimarts, sumada a les baixes temperatures posteriors, permetran que a més de Tuixent, també puguin obrir algunes estacions d'esquí alpí. Ho han anunciat com a possibilitat real per a aquest dissabte Baqueira i Arcalís, i bona part de les mirades estan posades a Masella, estació que en els darrers anys s'ha destacat per ser la primera en obrir als Pirineus. Caldrà estar atents a les seves xarxes socials.


L'estació de Tuixent va publicar ahir aquest tuit:

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny