Notícia

Una copa de cava a Costa Rasa?

Autor/a: Cava Mestres
La Cava MESTRES ha tornat a instal·lar un espai de degustació de cava de qualitat a La Molina. Així com ja va fer l’any passat, el celler de Sant Sadurní disposa d’un espai chill out a la terrassa del restaurant Costa Rasa, ubicat enmig de les pistes, a la cota 2.050 de l’estació d’esquí de La Molina. Amb unes vistes de la Cerdanya impressionants, l’espai MESTRES està adequadament climatitzat i disposa de sofàs i taules on relaxar-se i recuperar forces amb una copa de cava de qualitat a les mans.

L’espai de la Cava MESTRES és una col·laboració amb el restaurant Costa Rasa amb l’objectiu de potenciar l’après-ski i oferir una experiència completa i diferent, a tots els esquiadors de La Molina. Una de les moltes activitats que ofereix el restaurant són els berenars i sopars sota les estrelles en que, després d’un bufet de productes típics de la Cerdanya maridats amb caves MESTRES, els comensals poden baixar o bé esquiant amb torxes, o bé amb la màquina trepitjaneu.

La carpa de la Cava MESTRES estarà oberta tots els caps de setmana de les 12 del migdia a 5 de la tarda i en ella s’hi podran degustar el cava solidari Cupatge Sumant i l’exclusiu Mestres Cupatge Blue Fin.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny