Notícia

Baqueira obre aquest dissabte

Confirmat el sector central de Baqueira incloent la cara nord

Baqueira
Imatge d'avui a Baqueira 1500. Confirmada l'obertura del sector central de Baqueira incloent la cara nord. Autor/a: Baqueira Beret
L'estació de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada en la data prevista de obertura dissabte que ve 26 de novembre obrint parcialment les zones de Baqueira i Bonaigua.


Gràcies a les nevades d'aquests últims dies, que han acumulat fins a 30 i 40 cm, i les baixes temperatures que han permès la producció de neu, es posarà en marxa l'àrea de Baqueira i la connexió amb Bonaigua amb un total de 29 pistes i 12 remuntadors oberts que donaran accés a 36 km esquiables.

La nova temporada 2022-2023 s'inaugurarà el dissabte 26 de novembre. Els remuntadors oberts per a l'estrena a la zona de Baqueira seran el TC Baqueira, TSD Bosque, TSD Pla de Baqueira, TSD Cabana, TSD Jorge Jordana, TS Esquirós, TQ Rabadá i les cintes Carreretes 1 i 2, Infantil i Bosque. 

El preu de dia del forfet serà especial amb un cost de 38€ el d’adult i 25€ l’infantil, fins el dia 3 de desembre que passarà a tenir la tarifa general.

A partir de la propera setmana està previst obrir la resta de sectors del domini esquiable si es confirmen les previsions de neu i si les condicions ho permeten.

Restaurants oberts

Quant a restauració l'Estació oferirà la cafeteria Bosque, Bar 1500, Moët Winter Lounge i el Refugi San Miguel a Bonaigua. Al nucli de Baqueira Wine Bar Viña Pomal i Piano Bar a l’Hotel Montarto també estaran oberts. 

A partir d'avui mateix, ja es poden recarregar els suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET de manera online, ja sigui tenint el suport o comprant per anticipat els dies d'esquí i posteriorment vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan es disposi d'ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d'informació de l'Estació, així com en hotels de les dues Valls (Vall d'Aran i Valls d’Àneu) i altres punts col·laboradors.

L'agència de Viatges Baqueira ofereix per a aquest inici de temporada disponibilitat d'allotjament i la millor experiència amb la qualitat i garantia de Baqueira Beret per a tots aquells aficionats a l'esquí i snowboard que no es vulguin perdre els primers girs de la temporada.

Tota l'actualitat es podrà seguir a través de la nova pàgina web de l'Estació, l'aplicació mòbil i en xarxes socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny