Notícia

Antoni Segarra i Barreto, nou president de Ferrocarrils de la Generalitat

En substitució de Marta Subirà

marta subira,fgc,presidenta
Antoni Segarra i Barreto serà el nou president de Ferrocarrils de la Generalitat en substitució de Marta Subirà Autor/a: ACN
Antoni Segarra i Barreto serà el nou president de Ferrocarrils de la Generalitat en substitució de Marta Subirà. Llicenciat en Economia, va ser el secretari general del Departament de Benestar i Família entre el 2004 i el 2006.

L'economista Antoni Segarra i Barretó serà el nou president del consell d'administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), tal com ha aprovat el Consell Executiu aquest dimarts. Segarra substituirà així a Marta Subirà, qui va accedir al càrrec a finals de maig de 2021. El canvi al capdavant de FGC es produeix per la sortida de Junts de l'executiu, a principis d'octubre. Nascut a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) el 1966, Segarra és llicenciat en Economia i diplomat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona. Entre el 2004 i el 2006 va ser el secretari general del Departament de Benestar i Família, amb Anna Simó (ERC) com a consellera.

Segarra també ha estat membre dels consells d'administració d'Infraestructures.cat. Entre el 2019 i el 2022 ha format part del consell d'administració de l'empresa Ledmotive Technologies. La major part de la seva carrera professional l'ha dut a terme a la multinacional PepsiCo, on va arribar a ser responsable de l'àrea de planificació estratègia per a tot l'àmbit europeu. Fins al moment era patró de la fundació Joia, que treballa en la inserció de persones amb trastorns de salut mental, i també era consultor financer.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny