Notícia

El Puigcerdà sènior femení guanya al Jaca en una pròrroga d'infart

CG PUIGCERDA 6 - CH JACA 5 ( 1-0, 2-4, 2-1, 1-0 )

Una de les imatges d'alegria que va deixar el partit
Una de les imatges d'alegria que va deixar el partit Autor/a: CG Puigcerdà
Final d’infart en la pròrroga per un partit igualat ple d’alternatives pels dos equips. Un partit corresponent a la 9a jornada de la Liga Iberdrola femenina.Final d’infart en la pròrroga per un partit igualat ple d’alternatives pels dos equips. El Puigcerdà començava manant en el partit. En un primer terç molt igualat, #09 KieraO’hare en els instants finals anotava el primer gol del partit en un mà a mà amb la portera visitant després de rebre una passada mil·limetrada de #64 Judit Pareja.

El segon període seria la part en la qual es van veure més gols. Jaca empatava només començar, però en els instants finals d’una superioritat el Puigcerdà anotava gràcies a una jugadora que tornava al gel després d’una lesió, #13 Carla Bascón. En dos minuts Jaca capgirava el marcador, però en una nova superioritat local la capitana #26 Paula Giménez Pereiro empatava un partit que es jugava de poder a poder entre les dues rivals. Poc després en inferioritat el Jaca tornaca a posar-se per davant i amb aquest resultat acabava el segon temps

El tercer període arrancava amb la remuntada local. Dos gols en menys de dos minuts de la “maga” #13 Carla Bascón que animaven a l’equip i al públic. Però les visitants no entregaven el partit i empataven ja en els 10 darrares minuts de temps regular. Un gol que arribava just després d’una ocasió clarissima del Puigcerdà. Els dos equips tenien ocasions per emportar-se el partit, però finalment s’acabaven els 60 minuts i el partit anava a la prórroga.

Un temps afegit amb gol d’or que començava 3 vs 3 i que al final del primer canvi es produïa una sanció en les files visitants que seria determinant. Un tir de la capitana #26 Paula Giménez Pereiro suposava el gol decisiu davant la decepció de l’equip que perdia i l’alegria de què guanyava.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny