Notícia

Taules d'snowboard Crisis Edition de Help, o com projectar-se en l'actual context

Innovació, creativitat i recursos propis per sortejar la crisi actual

Innovació, creativitats i recursos propis per sortejar la crisi actual
Innovació, creativitats i recursos propis per sortejar la crisi actual Autor/a: Help Snowboards
HELP, la marca barcelonina de taules de snowboard que ha fet front a la crisi global de subministraments amb creativitat. L'encariment de l'energia i la falta de proveïment ha posat entre l'espasa i la paret a moltes empreses, que s'han vist obligades a innovar per a poder tirar endavant.
 


portada-crisis-edition

Fa quatre anys que va néixer HELP, la marca barcelonina de taules de snowboard que ven sense intermediaris i fabrica productes d'alta qualitat, pensats per a ajudar als practicants de l'esport oferint-los el millor preu possible i una assistència personalitzada durant el procés de compra.

Enguany, com moltes petites empreses, s'han vist afectats per la crisi global de subministraments que, amb la pujada generalitzada dels preus de l'energia, ha posat cap per avall la producció, dificultant el transport i l'adquisició de moltes matèries. Però, malgrat les adversitats, han tirat endavant amb idees d'allò més creatives.

Passades 48 hores de màxima tensió, en les quals van arribar a pensar que aquesta temporada no podrien vendre cap producte, van aconseguir localitzar un estoc limitat del material que els hi havia faltat des de feia mesos, que complia amb els seus estàndards de qualitat, tot i que era d'uns colors una mica diferents de l'esperat.

Així i tot, no es van arrugar i van començar a treballar per a adaptar els dissenys de les seves taules de surf de neu als colors que els eren definits pel material. Va ser així com va sorgir la *CRISI Edition, una col·lecció molt especial, nascuda en les condicions més adverses, però que ja ha començat a produir reaccions positives entre els seus seguidors.

Amb una venda anticipada i la promesa de començar a enviar les primeres taules abans de Nadal, HELP Snowboards es converteix així en un clar exemple de capacitat d'adaptació. A més, la col·lecció ha acabat per convertir-se en una cosa molt especial, tant per a la gent de HELP com per a tots aquells que decideixin comprar una taula, perquè segur que, amb els anys, continuaran recordant amb afecte les lletres de *CRISIS Edition i el color únic de la seva nova taula snowboard.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny