Notícia

Així afronta la temporada 2022-23 l'estació de nòrdic de La Rabassa

Entre les novetats, l'obertura de la Borda de Conangle Mountain Lodge

Xavier Ajona ahir a la presentació de la temporada 2022-23 l'estació de nòrdic de La Rabassa
Xavier Ajona ahir a la presentació de la temporada 2022-23 l'estació de nòrdic de La Rabassa Autor/a: Diaridelaneu
L'estació de nòrdic de La Rabassa, més coneguda comercialment com a Naturland, consolida la seva oferta de neu i duplica l'oferta d'activitats a la Cota 1600. A les propostes d'hivern, caracteritzat per l'obertura de les pistes d'esquí nòrdic, s'afegeixen més d'activitats de la Cota 1600. L'obertura de la Borda de Conangle Mountain Lodge, a la Cota 2000, està pensada per generar una nova oferta d'experiències.


naturland-moto-de-neu
Naturland organitza diverses activitats en funció de les cotes del domini (Foto: arxiu).

Naturland ha presentat aquest dilluns la temporada d'hivern 2022-23, que destaca per la consolidació de l'oferta de neu, encapçalada per l'esquí nòrdic. Enguany, a més, s'ha duplicat l'oferta d'activitats que es poden fer a la Cota 1600 i que són totalment compatibles amb l'hivern. D'aquesta manera, Naturland ofereix 4 tipus d'entrades combinades d'activitats, que es complementen amb les opcions de gastronomia, amb dues possibilitats d'allotjaments i amb experiències en un entorn de neu pensades per a tots els públics. La previsió d'obertura és el 3 de desembre, si les condicions meteorològiques ho permeten, i el tancament de la temporada s'ha marcat per a l'11 d'abril.

naturland-la-rabassa
 
Estació d'esquí nòrdic de la Rabassa. Cota 2000

 
Els dos últims anys s'ha invertit en la compra d'equipament de lloguer nou, arribant a pràcticament el 80% del material renovat. L'esquí nòrdic és el pilar de la temporada d'hivern. El producte s'ofereix amb forfets específics, i també combinat amb altres activitats i serveis. L'objectiu és fer accessible i proper aquest esport i arribar a un ventall molt ampli de públic.
 
L'estació compta amb 15 km de pistes senyalitzades, 3 circuits d'skimo, 2 itineraris de raquetes. Pel que fa a activitats, es poden fer excursions en moto de neu i en moonbikes (motos elèctriques), sortides en raquetes (amb opció de guia), i l'oferta de trineus adaptada a tothom. Com cada any, la Cota 2000 s'obre cada dia de la temporada, si les condicions ho permeten.
 
Com a punt destacat, durant la presentació s'ha confirmat la data d'obertura de l'allotjament de La Borda de Conangle Mountain Lodge, que disposa de 8 habitacions dobles a un preu a partir de 200 euros per nit, en règim de mitja pensió, des del 26 de desembre.

la-rabassa-naturlandia-esqui-nordic-1
 
Cota 1600

 
La Cota 1600 suma alternatives als paquets combinats, ja que es mantenen les activitats que s'han estrenat aquest estiu i que són compatibles amb l'hivern. D'aquesta manera, es duplica l'oferta amb el Tubby, l'Sklide, el Circuit esquirol, el Laberint i el Forest Line (pròximament).
 
Tres restaurants, una botiga, l'alberg i les activitats ja consolidades, com el Tobotronc, l'Airtrekk+la tirolina, l'espai Naturkids i els ponis, complementen l'oferta de la Cota 1600, que obrirà els caps de setmana i els períodes de vacances.
 
La neu al teu estil
 
Naturland treballa la campanya d'hivern amb aquest missatge, que transmet l'accessibilitat i la varietat de les activitats d'hivern per a tot tipus de clients. Així, a més de les entrades combinades i els forfets, s'ofereixen experiències alternatives com la visita del Pare Noel, sortides nocturnes compaginades amb gastronomia i/o allotjament.
 
Esdeveniments esportius a l'hivern
 
Enguany l'estació d'esquí nòrdic acollirà la Winter European Triathlon, i referma el compromís amb l'esport celebrant la Festa del Nòrdic, una sortida de l'Skimo Andorra i la Cursa Nocturna.

Cursa nocturna a La Rabassa.
 
Mesures d'estalvi energètic i cura del medi ambient
 
Actualment, s'està treballant en una sèrie de mesures que inclouen un acord per treballar projectes d'energies renovables de manera conjunta amb la Mútua Elèctrica.
 
A més, entre les accions que Naturland ha desenvolupat en aquest àmbit els darrers anys destaca la posada en marxa d'un sistema eficient de producció de neu i el funcionament amb geotèrmia de l'edifici del NEC (Pla de Conangle).
 
A més, amb relació a la protecció del medi ambient s'ha treballat en eliminació pràcticament al 100% dels envasos PET als restaurants, entre altres mesures.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny