Notícia

La Rabassa ha pogut oferir 2 km de circuits de nòrdic

Naturland clou un llarg pont festiu amb bons pronòstics per a la temporada d’hivern 2023

La Rabassa ha pogut oferir 2 km de circuits de nòrdic
La Rabassa ha pogut oferir 2 km de circuits de nòrdic Autor/a: Naturland
Primer tast de la temporada hivernal amb bons auguris. Naturland ha clos aquest diumenge un llarg pont festiu amb un balanç positiu de visitants. Els turistes han arribat de manera molt esglaonada, distribuïts molt homogèniament entre els nou dies del pont, fet que ha permès donar un bon servei als clients i que les activitats es poguessin realitzar sense massa cues. La mitja de visitants per dia ha estat de 600 visitants, la majoria dels quals han pogut gaudir de la diversitat d’activitats de la cota 1600 i part de les activitats de neu de la cota 2000. Els dies de més afluència han estat els dies 9 i 10 de desembre amb més de 800 visitants. Com ja és habitual, el visitant gaudeix de la jornada completa i aprofita la varietat de propostes gastronòmiques del centre, on destaca l’oferta dels restaurants el Foc i la Borda, amb cartes d’hivern renovades.
 
Amb relació a les activitats de neu, en el moment de l’obertura el passat dia 3 de desembre, es van poder oferir les raquetes de neu i la pista de trineus infantils,  gràcies a la neu caiguda pocs dies abans, a banda de l’esquí nòrdic. La ruta de raquetes es va poder mantenir fins al dia 7, i els trineus fins al dia 8. En aquests dos casos, les condicions no garantien la seguretat dels usuaris, i per precaució, calia tancar les instal·lacions, a l’espera de noves nevades.
 
A causa de la pluja del dijous al vespre, l’estació d’esquí nòrdic no va poder ser condicionada, ja que s’haguessin malmès les pistes. Per això, aquest fet que va derivar en el tancament provisional de pistes el divendres 9. Sortosament, el mateix divendres a la tarda va tornar el fred i es van poder preparar les pistes pel cap de setmana. L’oferta d'activitats a la cota 1600 s’ha pogut dur a terme sense cap incidència.
 
Esquí nòrdic amb 2 km de circuit
 
L’estació d’esquí ha mantingut oberta la pista verda del Prat de Conangle, amb 2 km de pistes marcades, això ha permès vendre les entrades La Rabassa i el paquet Emocions a Fons, ambdós productes molt atractius pel visitant que vol provar l’esquí nòrdic.
 
Pel que fa a la previsió per als pròxims dies, l’estació d’esquí nòrdic queda oberta cada dia amb els 2 km actuals, la resta de pistes de l’estació i les activitats de neu de cota 2000 s’aniran obrint a mesura que les condicions de neu ho permetin. La cota 1600 es tornarà a obrir els caps de setmana durant tota la temporada d’hivern. La cota 1600 romandrà tancada el dia 25 de desembre.
 
De cara a les festes de Nadal, el centre tornarà a oferir els serveis diàriament (del 26 de desembre al 8 de gener) i s’espera que torni a ser el destí triat per aquells viatgers que busquen propostes de turisme natural i familiar, i que desitgen alternatives amb la neu com a atractiu, entre les quals Naturland continua consolidant el seu potencial. A més, a finals de mes s’inaugurarà la Borda de Conangle Mountain Lodge, que serà un incentiu més de la proposta d’activitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny