Notícia

La Megaverda de Vallnord Arcalís: la pista verda més llarga d’Andorra

Vallnord Arcalís destaca pel fet de ser un referent forapista, però també té una gran oferta d’activitats infantils

Autor/a: Diari de la Neu
Vallnord Arcalís destaca pel fet de ser un referent forapista, però també té una gran oferta d’activitats infantils. Disposa del Magnestick, un sistema de seguretat infantil als telecadires, únic a la península Ibèrica, i, a més, s’hi pot trobar la pista verda més llarga d’Andorra, la Megaverda, així com el parc infantil Family Park.


Arcalís és l’estació de Vallnord més alpina. Situada a Ordino, amb un entorn únic, destaca per la qualitat de la seva neu i per la seva forta tradició forapista, que l’han portat a convertir-se en seu del Swatch Freeride World Tour by North Face®. Tot i així, Arcalís és molt més, ja que ofereix una gran varietat d’activitats per a tota la família, sobretot, per als més petits.
 
Arcalís se situa com a pionera en seguretat infantil, ja que és la única estació dels Pirineus amb el sistema de protecció Magnestick. Un mecanisme que, a través d’un electroimant acoblat al telecadira, subjecta els nens i nenes durant el trajecte mitjançant una armilla que, al mateix temps, serveix de protector dorsal. 
 
Es pot trobar als telecadires la Basera i la Coma, dos remuntadors que porten els més petits a la Megaverda, la pista verda més llarga del Principat, amb una distància de 8 quilòmetres i un total de 600 metres de desnivell. Arcalís es l’opció perfecta per a començar a esquiar amb total seguretat, ja que totes les pistes conflueixen a la base de l’estació sense possibilitat de perdre’s. 
 
Per a nens i nenes de totes les edats

Una de les zones més especials d’Arcalís és el Family Park, ubicat als Planells. Es tracta d’una instal·lació en un entorn boscós amb diferents recorreguts per escollir segons el nivell i ambientada amb els personatges del conte infantil de Vallnord, Agustina.
 
A la mateixa zona, als Planells, hi ha el jardí de neu, un espai adaptat per als nens i nenes, que descobreixen la neu experimentant i jugant acompanyats de monitors qualificats. I els més petits, d’entre un i quatre anys, es poden divertir al Babyclub.
 
Trofeu Borrufa

La competició infantil per excel·lència es disputa també a Arcalís: el Trofeu Borrufa, que tindrà lloc del 26 al 29 de gener. Hi participen més de 200 joves d’entre onze i catorze anys, procedents de 24 països diferents. Durant tres dies, es disputen el podi en quatre modalitats: eslàlom, gegant, supergegant i supercombinada.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial