Notícia

Unes festes de Nadal amb un molt bon balanç a Font Romeu Pirineus 2000

El dia de màxima afluència va ser el 29 de desembre quan es van assolir 11.000 esquiadors

Font Romeu en una imatge d'arxiu
Font Romeu en una imatge d'arxiu
La temporada 22/23 somriu a Font Romeu Pirineus 2000, que des que va començar la seva particular arrencada per la Puríssima, amb unes dades molt bones, ha continuat aquest Nadal amb la mateixa sintonia. Han acomiadat la campanya de Nadal a Reis amb un molt bon balanç, superior en un 10% a les dades de l'any passat. El total de visitants ha estat de 113.00 entre els dies 17 de desembre fins a 8 de gener, sent el 29 de desembre el dia de màxima afluència, arribant a gairebé els 11.000 esquiadors.Un molt bon balanç a Font Romeu Pirineus 2000 pel que fa a visitants durant les passades festes de Nadal. Maude Llletché, responsable comercial de l'estació, ha explicat a Diaridelaneu que "el nombre d'esquiadors que han lliscat per les nostres pistes ha estat oscil·lant entre els 5.000 i els 8.000 diaris", però amb alguns dies punta que s'han arribat a superar els 10.000.

Pel que fa als resultats de visitants d’aquestes dues setmanes de festes, Maude ha detallat que dels dos períodes en els quals s'hi englobaven les tres festivitats de Nadal-Sant Esteve, Cap d'Any i Reis, ha afirmat que "la sorpresa ha estat especialment la segona setmana", la que inclou la festivitat de Reis, arribant gairebé "a la xifra de 35.000 esquiadors".

El total de visitants ha estat de 113.00 entre els dies 17 de desembre, data en què a França començava el període de vacances escolar, i fins al 8 de gener (darrer dia del pont de Reis), sent el 29 de desembre el dia de màxima afluència, arribant a gairebé els 11.000 esquiadors. Enguany s'ha superat en un 10% les xifres de l'any passat, que ja van ser molt bones.

El bon balanç es deu, en bona part, a la potent xarxa d'innivació de què disposen per al 90% del domini esquiable, un fet que durant aquests dies els ha permès publicitar un comunicat de neu envejable, amb aproximadament un 75% dels quilòmetres esquiables oberts.

Segons la responsable comercial de l'estació, el comunicat de neu actual és "excel·lent" i continua millorant aquests dies gràcies al fet que les temperatures han baixat i s'ha pogut tornar a produir neu, arribant als "40 cm a la base i als 80 de la cota alta". A més, creu el fred que s'anuncia per als pròxims dies farà que "es pugui continuar innivant l'estació", i tot això encara es complementarà amb la nevada que s'anuncia per al pròxim dilluns.

A banda de les bones xifres d'aquest primer tram de la temporada, a Font Romeu tenen previst dinamitzar el mes de gener, tradicionalment fluix en els dies laborables, amb dues promocions per incentivar l'esquí familiar, com ara la promoció "happy kids" o el paquet d'esquí de promoció vigent entre els dies 14 i 20 de gener, que inclou el forfet, el lloguer i les classes d'esquí amb descomptes del 40%.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny